Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Masti naturale pentru o piele mereu tanara

Masti naturale pentru o piele mereu tanara

Pielea feţei are nevoie de îngrijire specială, mai ales dupa vârsta de 35 de ani. Prevenirea semnelor de îmbătrânire şi încercarea de a le face mai puţin vizibile trebuie să fie o preocupare pentru femeile trecute de 30 de ani. Ideea este că niciodată momentul în care începi să-ţi îngrijeşti pielea cu sopul de a preveni îmbătrânirea pielii nu este prea devreme.

Măştile care au la bază morcovul sunt o opţiune minunată pentru femeile care se confruntă cu un ten cu puncte negre. Morcovul este şi o foarte bună sursă de vitamina A, fiind inclus în diverse creme anti-îmbătrânire.
Cum faci masca cu morcov? Rade un morcov mediu pe razătoarea mică Morcovul este extrem de util în tratarea decolorării inestetice a pielii. Preparatul poate fi aplicat pe zonele afectate şi, ulterior, se masează pielea uşor. Lasă masca să acţioneze timp de 15 – 20 de minute şi apoi clăteşte-ţi faţa cu apă călduţă.

Mierea şi făina de migdale pot fi de asemenea o combinaţie ideala pentru o mască de faţă. Această combinaţie este ideală pentru  persoanele cu tenul gras. De asemenea, amestecul este foarte bine tolerat şi de către tenurile sensibile.

O altă mască populară este şi cea pe bază de ciocolată, care oferă o experienţă relaxantă, pudra de cacao având multe proprietăţi care ajuta la întârzirea îmbătrânirii. Amestecă pudra de cacao cu miere, iaurt şi fulgi de ovăz până obţii o pastă consistentă. Acidul lactic din iaurt acţionează ca un exfoliant blând, iar fulgi de ovăz ca un exfoliant profund, în timp ce pudra de caco este hranitoare şi o excelentă sursă de antioxidanţi.

O altă mască care poate fi folosită pentru toate tipurile de ten este bază de suc de grapefruit şi smântână. Combină o lingura de smantana cu doua linguri de suc de grapefruit. Pentru rezultate foarte bune, folosiţi această mască de două – trei ori pe săptămână, iar rezultatele vor fi spectaculoase.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns