Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Mierea si frumusetea. Cateva detalii utile

Mierea si frumusetea. Cateva detalii utile

Mierea si frumusetea.

Mierea este una dintre minunate alimente găsite în natură şi există multe moduri în care o putem folosi. O mare iubitoare de miere pune miere în ceai, în smoothie-uri, sau pe pâinea prăjită. Dar pe lângă alimentaţie, mierea are o multitudine de alte utilizări.

Citeşte lista de mai jos şi spune-ne dacă ai folosit vreodată mierea în leacuri pentru frumuseţea ta naturală :

1. O cremă hidrantantă ideală

Cremele hidratantele naturale sunt benefice pielii noastre, iar mierea s-a dovedit a fi una dintre cele mai bune. Încălzeşte mierea puţin în tigaie până devine lichidă şi adaugă levănţică. Proporţiile sunt o lingură de levănţică la 8 linguri de miere. După ce faci asta, pune amestecul într-un  recipient ce trebuie să rămână închis timp de o săptămână. După, adaugă o linguriţă din amestec peste loţiunea ta şi amestecă, rezultând astfel o cremă mult mai hidratantă şi frumos mirositoare benefică pentru frumuseţea pielii tale.

Citeste si: 4 trucuri pentru ochi luminosi

2. Un balsam de păr perfect

Mierea poate fi şi un balsam de păr eficient. Poate fi folosită ca substitut al balsamul normal de păr, dar poate fi folosită şi ca element suplimentar, pentru a intesifica proprietăţile balsamului normal de păr . Există multe opţiuni. Adaugă o lingură de miere şamponului tău sau creează o mască de păr. Amestecă mierea cu ulei de măsline şi aplică pe un păr deja spălat, lasând-o 20 de minute înainte de a te limpezi.

Citeste si: Trucuri pentru un par stralucitor

3. O delicată mască pentru faţă

Datorită calităţilor ei hidratante, mierea nu e doar crema hidrantantă perfectă, dar şi masca perfectă pentru faţă. Este incredibil de simplu să faci o mască pentru faţă sau corp acasă, folosind ingrediente naturale. Migdalele, mierea şi sucul de lămâie formează o cremă de faţă perfectă. După ce te vei fi convins că rezultatul obţinut nu poate fi adus de nicio altă mască pentru faţă, aceasta va fi masca ta preferată.

Citeste si: 3 motive ale aparitiei cearcanelor

4. Un dulce balsam pentru buze

Ce poate fi mai bun decât un balsam pentru buze făcut de tine? Amestecă nişte ulei de migdale, miere şi ceară de albine. Buzele tale nu vor mai fi uscate niciodată. Balsamul pentru buze este necesar iarna, în special. Bucură-te de avantajele ingredientelor naturale, ele având cu siguranţă un efect mai bun decât al oricărui balsam, indiferent de brandul de care aparţine.

Citeste si: 10 lucruri interesante despre buzele tale

5. Pierderea în greutate

Introdu mierea în dieta ta pentru a scăpa de kilogramele în plus. În primul rând, are un efect benefic asupra digestiei. În al doilea rând, poate înlocui zahărul, fiind mult mai sănătoasă. Mierea accelerează metabolismul, ceea ce duce la o ardere mai rapidă a grăsimilor.

 

 

Comments

comments

One thought on “Mierea si frumusetea. Cateva detalii utile

Lasă un răspuns