Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > O experiență într-un salon de masaj din București

O experiență într-un salon de masaj din București

salon de masaj bucuresti

La sfârșitul unei zile de muncă într-un oraș aglomerat precum București, stările de oboseală, durerile musculare și inflamațiile își fac simțită prezența.

Cu toate că suntem obișnuiți să lăsăm pe locul doi sănătatea și bunăstarea corpului, trebuie să ne amintim ca există remedii relaxante și rapide precum vizita la un salon de masaj. Aici, terapeuții iți vor aduce echilibrul intre minte și corp pentru a putea înfrunta o nouă zi de provocări și stres.

Există diferite tipuri de masaj ce se pliază pe fiecare nevoie în parte precum:

Masaj Balinez

Originar din Bali, așa cum o arată și numele său, masajul balinez este masaj de relaxare, alcătuit din diferite tehnici de masaj asiatic. Acesta rezultă prin îmbinarea  masajului indian, indonezian, chinezesc cu tehnici ale medicinei tradiționale ayurvedice. El este o compoziție armonioasă de masaj energetic și de modelaj delicat pentru a-i oferi celui care beneficiază de el un moment unic de relaxare și plăcere.

Masaj suedez

Masajul suedez este cea mai populară metodă de masaj de relaxare. Masajul este alcătuit din 5 tipuri de mișcări de frecare, iar presiunea poate fi ușoară sau fermă  în funcție de preferințe. Acest tip de masaj este ideal pentru combaterea stresului, și relaxarea  minții și corpul. De asemenea, îmbunătățește circulația și ajută la durerea cronică.

Masaj tailandez

Spre deosebire de masajul suedez, un masaj tailandez comprimă și întinde corpul, și nu sunt folosite mișcări de frecare. În timpul masajului, terapeutul aplică presiuni asupra diferitelor puncte ale corpului, relaxând mușchii și ameliorând durerea articulațiilor. Masajul tailandez este un tratament care combină tehnici de acupresura și yoga. Greutatea corpului terapeutului este utilizată pentru a furniza o presiune ritmica profundă pe țesutul muscular al clientului. Toate tipurile de masaj pot ameliora durerea musculara, te pot ajuta să te relaxezi și să îți îmbunătățești starea de spirit. Stilul tailandez, în special, poate oferi o ameliorare temporară a durerii, crește circulația și oferă un sentiment general de bunăstare.

Masaj terapeutic

Dacă ești stresat sau ai dureri și tensiuni cronice, un masaj terapeutic poate ajuta la atenuarea durerii. Fie ca este vorba de un masaj la spate sau abdominal, îți va îmbunătăți starea fizica și te va ajuta să te relaxezi. Renumit pentru proprietățile sale de vindecare și întinerire, un masaj terapeutic utilizează o serie de tehnici, în încercarea de a relaxa articulațiile rigide, de a calma mușchii și de a elimina stresul. Scopul masajului poate varia în funcție de terapeut și client. În timpul tratamentului, maseuza folosește o varietate de tehnici și mișcări de frecare pentru a relaxa corpul și mintea. Produsele utilizate tind sa difere în funcție de salon, însă uleiul de jojoba, uleiul de cocos și uleiul de migdale sunt utilizate în mod obișnuit. Fiecare calmează, hidratează și îndepărtează pielea uscată, lăsând în urmă o piele catifelata și netedă.

Masaj anticelulitic

Acest masaj folosește mișcări de frecare, frământare și ritmice, pentru a elimina țesuturile grase și pentru a netezi suprafața pielii. Masând zonele în care apare frecvent celulita, procesul natural de vindecare al corpului este activat. Acest lucru poate stimula circulația sanguină și producția de colagen. Un masaj anticelulitic este o experiență stimulantă și revigorantă, cu câteva momente de intensitate. Zonele corpului în care s-a format celulita pot fi mai sensibile, iar presiunea fermă și tehnicile rapide ale acestui tratament pot fi ușor inconfortabile uneori.

Masaj cu aromaterapie

Uleiurile esențiale ajută  la eliminarea stresului, a durerilor, și oferă energie și relaxare. Masajele sunt, de obicei, destul de relaxante, dar se adaugă uleiuri esențiale (partea de aromoterapie) care fac acest tratament sa fie cu adevărat special. Puterea uleiurilor esențiale este dublă. În primul rând, prin inhalare, vei fi relaxat de mirosul calmant, dar, prin contactul cu pielea, uleiurile ameliorează durerile și tensiunea musculara.

Indiferent dacă ai nevoie de un masaj de relaxare pentru a-ți liniști mintea și a te pregăti de o nouă zi, sau de unul terapeutic pentru nevoile fizice, saloanele din București reușesc sa întrunească mixul perfect pentru nevoile tale.

 

 

Sursa: agentia Fedoxa
Sursa foto: Shuterstock

 

Comments

comments

Lasă un răspuns