Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Pastreaza-ti bronzul!

Pastreaza-ti bronzul!

Hidratarea e de baza

Cremele de corp vor ajuta pielea sa-si pastreze structura, adica sa pastreze cat mai mult timp toate straturile de piele. Exfolierea este un proces normal de regenerare a pielii, insa atunci cand e uscata, pielea se exfoliaza mai repede si, odata cu straturile superioare de celule, se duce si bronzul. Adevarata hidratare se face din interior, prin consumul de apa si fructe. Bea cel putin 2 litri de apa si mananca un fruct pe zi.

Bronzul din gradina

Este vorba de betacaroten, care da pielii o culoare galben-maronie asemanatoare bronzarii naturale si care exista in multe legume si fructe. Mananca asadar morcovi, afine, fructe de padure si, in general, produse cu o hiperconcentratie de coloranti naturali. Pentru cele care isi doresc calea usoara, exista pastile cu o concentratie mare de betacaroten. Au acelasi efect.

Ai grija la epilare

Mai toate saloanele cosmetice practica acum epilarea cu ceara de unica folosinta si e foarte bine din punctul de vedere al igienei, insa bronzul are de suferit, la fel si aspectul pielii. Acest tip de ceara, desi e rece, exfoliaza pielea mai mult decat ceara calda. Daca vrei sa-ti pastrezi bronzul, epileaza-te cu aparatul electric sau cu spuma epilatoare.

Un strop de culoare

Lotiunile, spray-urile sau spumele autobronzante sunt un ajutor de nadejde pentru intretinerea bronzului. Daca ti-e teama ca nu cumva sa te patezi, foloseste laptele de corp cu un strop de autobronzant. Te hidratezi si te bronzezi in acelasi timp, in plus, bronzul va fi atat de natural incat nimeni nu te va banui ca umbli cu… cioara vopsita.

Articol preluat din revista


Comments

comments

Lasă un răspuns