Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Principalele avantaje ale unghiilor cu gel

Principalele avantaje ale unghiilor cu gel

gel unghii

Unghiile frumoase sunt un simbol al unei persoane îngrijite şi o carte de vizită pentru ea. Astfel, poţi apela la mai multe tehnici de realizare a manichiurii pentru a avea un aspect elegant, potrivit pentru stilul tău de viaţă. Unghiile cu gel sunt dintre cele mai cunoscute de pe piaţă şi au o multitudine de avantaje.

Iată care sunt beneficiile pe care le poţi experimenta atunci când decizi să faci unghii cu gel:

1. Unghiile arată impecabil timp de mai multe săptămâni

Un gel unghii arată foarte frumos atunci când este pus şi se păstrează astfel pentru mai multe săptămâni. El poate să fie de orice culoare şi cu orice gen de decoraţiune, pentru un plus de frumuseţe. Poţi alege să îţi pui în valoare stilul personal şi să te bucuri de o manichiură de cea mai bună calitate, folosind gel de unghii. Nu trebuie să îţi faci griji pentru refacerea unghiilor timp de mai multe săptămâni, când ele cresc în mod natural. Poţi alege de la început o culoare sau o formă a unghiei care să te avantajeze şi poţi avea o manichiură impecabilă pentru o perioadă lungă de timp.

2. Unghiile sunt foarte rezistente

Dacă ai nevoie să lucrezi mult cu mâinile sau ai un stil de viaţă activ, atunci poţi să ştii că unghiile cu gel sunt soluţia potrivită pentru tine oricând. Ele sunt rezistente şi nu se rup. Dacă aveai unghii casante sau foarte moi, atunci gelul poate să fie potrivit pentru tine. Cu ajutorul lui, adaugi un strat protector pe unghii, care îţi permite să le păstrezi frumoase pentru mult timp. Astfel, poţi să mergi la manichiură doar atunci când unghiile cresc prea mult sau doreşti să le redecorezi.

3. Unghiile se pot păstra la dimensiuni mai mari

Dacă îţi doreşti unghiile lungi şi de obicei nu le poţi menţine la o dimensiune mai mare pentru că ţi se rup sau exfoliază, atunci poţi să foloseşti tehnicile de unghii cu gel. Acest lucru îţi va permite să te bucuri de unghii frumoase şi lungi, cu orice formă doreşti.

4. Unghiile pot să fie decorate într-o multitudine de forme

Decoraţiunile de unghii sunt nelimitate. Poţi alege să ai desene, aplicaţii multicolore sau pietricele. Artiştii care se ocupă de manichiura cu gel sunt inspiraţi permanent de noile tehnici şi noile stiluri apărute. Ei inovează şi se bucură oricând de crearea noilor modele. Aşadar, poţi să ai o formă nouă a unghiilor sau o decoraţiune care să te încânte.

5. Unghiile cu gel se întreţin uşor

Dacă doreşti o manichiură care să se întreţină uşor, cea care implică gel de unghii este foarte potrivită. Unghiile sunt frumoase până la săptămâni după momentul în care ai aplicat gelul de unghii. Astfel, nu ai nevoie de retuş sau de înlocuire.

În concluzie, unghiile cu gel sunt perfecte pentru un stil de viaţă activ, pentru persoanele care doresc o manichiură imnpecabilă până la 3 săptămâni de la momentul în care a fost realizată. Unghiile sunt frumoase şi rezistente.

 

Sursă: Agenția SeoPower

Sursă foto: Freepik.com

Comments

comments

Lasă un răspuns