Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Remedii simple pentru buze crapate

Remedii simple pentru buze crapate

Buzele crăpate sunt inestetice și supărătoare. Uscarea buzelor și crăparea lor poate fi provocată nu numai de vremea rece, ci și alergii la creme sau rujuri, pastă de dinți sau anumite feluri de mâncare. Tratementele clasice pentru buze crăpate nu dau rezultatele așteptate, așa că soluțiile simple și naturale sunt deseori mult mai bune,dacă nu chiar cele mai bune.

Uleiul și untul de cocos este un balsam pentru buze căpate. Hidratează și ajută buzele crăpate să se refacă rapid.

Ceara de albine este foarte bună când vine vorba de buze crăpate. Există preparate cu ceară de albine în magazinele naturiste care fac adevărate minuni pentru buzele crăpate.

Mierea de albine este o soluție foarte bună în absența altora. Unge-ți buzele cu miere și repeta oprația de cîteva ori. Abține-te să-ți lingi buzele și clatește-le cu apă, apoi unge-le cu o cremă hidratatntă sau dă-le cu ruj.

Uleiul de ricin este foarte eficient în tratamentul buzelor uscate și crăpate. Ungeți buzele de câteva ori pe zi cu ulei de ricin, timp de o săptămâna, și buzele crăpate se vor vindeca complet și perfect, iar în plus vor fi ferite de probleme pentru mult timp.

O cutiuță cu unt de shea nu trebuie să-ți lipsească din geantă în sezonul rece. Untul de shea funcționează că un adevărat balsam pentru buze, ploape, obraji, maini și toate zonele expuse. Nu are contraindicații nu este alegen și lasă un luciu plăcut pe piele.

O soluție bună pentru buze crăpate este amestecul făcut de tine, acasă. Prepară un amestec dintr-o linguriță de ulei de ricin, una de glicerină și câteva picături de suc de lămâie. Agită bine și păstrează preparatul le frigider. Unge-te pe buze de câte ori ai senzația aceea neplăcută de buze uscate sau când buzele sunt crăpate.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: Thinkstock/Guliver

Comments

comments

Lasă un răspuns