Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Rețeta succesului de Dragobete: mascara, rujuri intense și o privire seducătoare

Rețeta succesului de Dragobete: mascara, rujuri intense și o privire seducătoare

mascara Melkior

Cine spune că dacă ai ratat Valentine’s Day, înseamnă că anul acesta nu mai ai nicio altă ocazie în care să poți celebra iubirea? Bineînțeles, ea ar trebui sărbătorită zilnic, dar parcă zilele oficiale impulsionează mai tare pe toată lumea să petreacă în pași de dragoste.

Dragobetele este aproape, așa că este timpul să te gândești la ceea ce vrei să faci pe 24 februarie, fie alături de persoana iubită, de cele mai bune prietene sau, de ce nu, singură, alături de un vin bun și un film siropos.

Femeile pot sărbători Dragobetele în moduri diferite, însă un lucru ar trebui să rămână neschimbat. Este vorba despre pasiunea pentru machiaj! Dacă acum ai un prilej pentru a-ți realiza un make-up mai sofisticat, de ce să nu profiți de el?

Indiferent de locația în care vei ieși în această zi specială, va trebui să arăți ca și cum ai fi gata să pășești pe covorul roșu. Iată câteva idei pentru un machiaj seducător de Dragobete care include neaparat si o mascara Melkior:

Clasicul ruj roșu

Doar nu ai crede că din lista machiajelor pentru Dragobete ar putea să lipsească popularul ruj roșu, nu? Acest look nu este greu de obținut, mai ales pentru că elementul principal al machiajului ar trebui să rămână culoarea rujului.

De aceea, tot ce trebuie să faci este să aplici un fard nude pe pleoape, puțină mascara, un blush piersiciu în obraji și să finisezi look-ul cu un ruj roșu intens. Roșul este asociat cu dragostea pasională și, de aceea, ai putea să porți acest make-up la o întâlnire romantică împreună cu persoana dragă.

Strălucitoare de Ziua Iubirii

Cine spune că machiajul de Dragobete ar trebui să fie realizat numai cu nuanțe calde, precum roz sau roșu? Până la urmă, Dragobetele nu înseamnă doar cine romantice și plimbări prin parc, ci poate să însemne și ieșiri cu prietenii, de exemplu.

Folosește un fard de pleoape metalic, conturează-ți ochii cu un eyeliner și puțină mascara, aplică un iluminator care să te facă să strălucești la propriu și finisează machiajul cu un ruj piersiciu. Iată rețeta pentru un Dragobete plin de distracție, în care să te simți bine și în care să sărbătorești dragostea, alături de prieteni.

Un machiaj anti-iubire

Dacă toată această atmosferă de Dragobete este prea copleșitoare pentru tine, este timpul să te răzvrătești! Încalcă regulile și exprimă-ți sentimentele în ceea ce privește această sărbătoare. Până la urmă, pe 24 februarie ai putea să-ți exprimi cel mai bine sentimentele.

Poți să-ți realizezi un smokey eye special, cu ajutorul unui fard burgundy și o mascara seducătoare, pe care să-l completezi cu un ruj mat într-o nuanță puternică. Poți considera că această idee de machiaj este gândită special pentru toate femeile independente de pretutindeni.

Celebrează iubirea pe 24 februarie cu ajutorul acestor idei de make-up. Fardul de pleoape, mascara și toate produsele cosmetice folosite în realizarea acestor machiaje sunt doar mici elemente care vor contribui la starea ta de Dragobete. Tot ceea ce contează este să te simți bine în pielea ta și să te bucuri de existența iubirii, indiferent de forma pe care o ia aceasta.

 

 

Sursă: iAgency
Sursă foto: unsplash

Comments

comments

Lasă un răspuns