Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Rimelul: 4 sfaturi de stiut

Rimelul: 4 sfaturi de stiut

Rimelul ar trebui să facă parte din rutina zilnică a oricărei femei! Este uşor de folosit şi îţi poate oferi aspectul dorit. Ca în cazul oricărui tip de machiaj, există lucruri pe care trebuie să le faci şi lucruri pe care să nu le faci. 

Aici poţi găsi nişte sfaturi care te  asigură de faptul că vei arăta mereu cât poţi de bine atunci când foloseşti rimelul.

1.  Genele superioare vs genele inferioare

Pentru un aspect casual, evită să aplici rimelul pe genele inferioare.

Personal, cred că aplicarea pe genele de sus este suficientă! Dacă totuşi simţi că nu ai obţinut un aspect complet, foloseşte mai puţin rimel pe genele inferioare decât pe cele superioare. Nu vrei să arăţi exagerat! 

Citeste si: Trucuri de make-up folosite de modele

2. Pomparea aerului în tub

Când foloseşti rimel,  nu pompa aer introducând şi scoţând în mod repetat peria din tub. Dacă o faci aerul va face ca rimelul să se usuce mult mai repede. 

3. Când să cumperi unul nou

Ar trebui să-ţi schimbi rimelul o dată la 3 sau 6 luni. Eu personal înclin către 3. Scimbându-l la acest interval evit problema rimelului uscat şi nu aştept până ce acesta devine cleios. Ai grijă să-ţi schimbi rimelul dacă îşi schimbă culoarea, miroase ciudat, sau dacă observi că a devenit uscat sau casabil.

Citeste si: Rimelul protejeaza impotriva infectiilor oculare

4. Un strat în plus

După ce ai aplicat un strat de rimel pe gene, aplică altul în zona colţurilor ochilor. Acest strat în plus îţi va face genele să arate foarte lungi!

Face rimelul parte din rutina ta zilnică? 

Comments

comments

Lasă un răspuns