Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Rujul: trucuri mereu la moda

Rujul: trucuri mereu la moda

Am considerat mereu că cel mai bun truc când vine vorba de frumuseţe este să îţi pui în evidenţă trăsătura cea mai admirata, sau de care eşti tu mândră. Dacă primeşti descomplimete pentru buzele tale, atunci e timpul să le scoţi şi mai mult în evidenţă.

Uite câteva trucuri pentru a avea buze superbe:

Nu exagera 

Femeila care poartă fard de pleoape şi ruj foarte închis uneori ajung să arate că un clown. Dacă vrei să porţi ruj roşu ai grijă ca restul machiajului să fie unul uşor. Dacă vrei să îţi pui în evidenţă ochii şi îi machiezi puternic, atunci foloseşte un ruj cât mai apropiat de culoarea buzelor tale naturale, pentru a nu le scoate şi pe acestea în evidenţă.

Pentru a avea efectul de buze nude, care se potrivesc perfect cu machiajul smokey eyes, acoperă-ţi buzele cu fond de ten înainte de a aplica rujul sau gloss-ul.

Alege culoarea potrivită 

Îţi place culoarea de ruj purtată de prietena ta, dar e posibil ca la tine să nu arate la fel de bine. Cea mai potrivită culoare de ruj este aceea care este cu 2 tonuri mai închisă decât culoarea buzelor naturale. Nuanţele de portocaliu sau maro arată bine la foarte puţine persoane. De cele mai multe ori aceste nuanţe dau impresia de dinţi galbeni

Nu există reguli 

Nu cred că există o regulă anume de aplicat rujul. Unele femei folosesc pensule speciale, altele îşi folosesc degetul inelar, iar altele direct tubul. Alege ce crezi că ţi sepotriveşte ţie, pentru că până la urmă e important doar ca rujul să ajungă pe buze.

Foloseşte creion

Rujul va resista mai mult dacă înainte vei colora buzele cu un creion. Dacă foloseşti un ruj foarte deschis la culoare, e bine să alegi un creion nude. În felul acesta rujul va avea o bază de care să se prindă.

Nu arunca dacă nu îţi place culoarea 

Mulţi make-up artists au recunoscut că amestecând diferite nuanţe de ruj poţi descoperi culori fenomenale. Ar fi păcat să arunci, cel puţin nu înainte de a vedea cu ce altă culoare de ruj poţi combina.

Tu ce faci cu rujurile ale căror nuanţe nu îţi mai plac? 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns