Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Se poarta genele extra-large

Se poarta genele extra-large

ASA DA
1. Creste-ti genele: aplica in fiecare seara gelul de crestere si indesire de la Mavala. Secretul este sa fii perseverenta si sa ai rabdare, nu astepta sa te trezesti cu gene lungi si dese dupa prima aplicare.

2. Aplica pudra pe gene inainte de mascara; vei obtine un volum instant.

3. Obisnuieste-te sa folosesti aparatul de intors gene. Este o ustensila de baza in portfardul oricarei „beauty addict”. Abia dupa „ondulare” aplica mascara.

4. Daca nu te descurci cu acest aparat, incalzeste-ti palmele frecandu-le intre ele si apoi preseaza genele in sus. Rezultatul nu va fi insa la fel de spectaculos.

5. Cauta o mascara care sa dea si volum, si alungire; nu toate au aceasta dubla proprietate.

6. Daca iti doresti un look de star de cinema, aplica gene false din par natural sau fa-ti extensii de gene intr-un salon cosmetic.

ASA NU
1. Nu-ti tunde genele, in speranta ca se vor indesi. Foarte multe femei fac aceasta greseala si, din pacate, genele nu mai cresc inapoi decat foarte, foarte greu sau deloc.

2. Nu te astepta ca o extensie de gene sa te tina prea mult timp. Operatiunea de aplicare este migaloasa si poate dura intre 1-3 ore, in functie de desimea firelor puse. Rezultatul persista intre 10 si 14 zile.

3. Nu dormi pe burta daca ti-ai pus gene noi; fata se va freca de asternut si genele vor cadea.

4. Nu aplica mascara peste extensiile de gene; vei fi nevoita sa te demachiezi seara si genele aplicate se pot desprinde cu usurinta.

ARTICOL PUBLICAT IN REVISTA

Comments

comments

Lasă un răspuns