Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Secrete despre parfum

Secrete despre parfum

 

Seara, la culcare, port cateva picaturi de Chanel No.5 si atat. Asa a marturisit senzuala Marilyn Monroe lumii intregi, si lumea i-a cazut la picioare. In special partea ei masculina…

Parfumul scoate in evidenta erotismul, senzualitatea, trezeste si impamanteneste amintiri. Daca ne alegem parfumul potrivit, el poate deveni semnatura noastra olfactiva, putem fi recunoscute, admirate, dorite cu ajutorul lui. Dar pentru asta, e bine sa-i cunoastem cateva dintre secrete.
  • Investeste intr-un parfum bun. Parfumurile “de casa” nu-s ieftine deloc, dar pentru a extrage un mililitru http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2013/03/08/shutterstock-106588007-mica.jpgde esenta naturala, sunt necesare kilograme de petale de flori. Aromele contrafacute nu persista, iar pe piele produc acel efect de miros “ieftin”, la care doar strambi din nas.

8 masti miraculoase asupra tenului

  • Alege doar ce-ti place. Oricat de mult ti-ar placea cum miroase altcineva, incearca parfumul pe pielea ta, o zi, doua, si apoi decide-te daca-l cumperi sau nu. Parfumul potrivit e cel care te invaluie confortabil, care nu-ti creeaza eforturi de respiratie si nu-ti da dureri de cap.
  • Nu doar dupa ureche. Cate un strop de licoare vrajita e musai sa-ti ajunga in toate zonele in care-ti simti sangele pulsand – pe gat, la incheietura mainii, in spatele genunchilor. Aroma se va elibera astfel treptat, de-a lungul zilei.

Cum ascunzi o noapte de nesomn

  • Fiecare anotimp cu parfumul lui. Vara, pe canicula, alege celel mai fresh arome, iar iarna te poti rasfata cu parfumuri mai grele, dulcege. Daca esti femeia unui singur parfum, achizitioneaza-ti produse din toata gama – spray pentru corp, apa de toaleta, apa de parfum – si foloseste-le, dupa intensitate, in functie de vremea de afara.
  • Intunericul e prieten. Ca sa-i protejezi structura si intensitatea aromei, pastreaza parfumul in cutia lui originala, pentru ca lumina ii degradeaza formula.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns