Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Situatii de criza in luna de miere

Situatii de criza in luna de miere

Iată ce ai de făcut când constați că ai uitat chestii esențiale, astfel încât să poți savura fiecare clipă din luna de miere.

Ai uitat crema hidratantă? Până ajungi într-o parfumerie ori farmacie să-ți cumperi alta… te poți opri la restaurant; doar trebuie să mâncați, nu? Sau poate apelați la „room-service”… Folosește puțin ulei comestibil sau chiar frișcă vegetală neîndulcită pentru a-ți hrăni tenul.

Unde mi-e fondul de ten? L-ai folosit chiar înainte de plecare și n-ai mai apucat să-l pui în bagaj… acum ce-o să faci? Amestecă în podul palmei cremă hidratantă cu pudră până obții o pastă asemănătoare fondului de ten, apoi aplică pe față cu un burețel.

Exfoliantul facial lipsește? Laptele este un foarte bun exfoliant pentru ten, grației acidului lactic, care dizolvă delicat celulele moarte și calmează pielea. Poți folosi chiar lapte pentru cafea (cutiuțele acelea mici pe care le primești lângă ceașcă).

Nu avem șampon. Teoretic, vei găsi la hotel, dar dacă ați ales o altă variantă de cazare, poți să-ți speli părul și cu gel de duș, dat fiind că scalpul este cel care trebuie curățat (la urma urmelor, e tot piele, ca și pe corp).

N-ai balsam pentru păr. După ce-ți speli părul, așteaptă să se usuce pe jumătate și aplică o cremă hidratantă sau ulei facial pe păr și masează delicat pentru a-l distribui uniform pe lungime, evitând rădăcinile.

Ți s-a întâmplat și ție să uiți acasă ce era mai important? Șansele să pățești asta și în luna de miere sunt și mai mari, din păcate, dar acum ai soluții pentru tot ce contează… în materie de frumusețe!

Comments

comments

Lasă un răspuns