Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Smokey eyes in 5 minute

Smokey eyes in 5 minute

Smokey eyes este un tip de machiaj ce consta intr-un aspect omogen al culorii, nu in linii abrupte. Nu este un machiaj atat de complicat pe cat pare. Iata cum realizezi smokey-eyes in 5 minute, urmand 5 pasi simpli!

1. Incepe machiajul cu demachierea completa a fetei. Pentru degresarea zonei ochilor si a buzelor foloseste un demachiant special – zonele sunt mai sensibile decat restul tenului si se rideaza mai usor. Curata cu blandete aceste zone!

2. Foloseste un fond de ten pentru fata intens hidratant (colagen, retinon). Nu m
ai ai nevoie de crema. Pentru ochi e necesar un primer. Acesta are rolul de a estompa ridurile si de a evidentia culoarea fardului pe care il aplici ulterior.

3. Pasul acesta este extrem de important. Pudreaza pleoapele cu fard deschis pe intreaga zona de sub spranceana, acoperind arcada si coltul ochilor. Efectul va fi iluminator.

4. Acum, in loc sa conturezi zona dintre pleoapa si osul arcadei intr-o nuanta inchisa, mergi cu fardul pe toata suprafata pleoapei si jumatate din arcada intr-o miscare de du-te vino, ca la stergatoarele de parbriz. Nu e nevoie sa folosesti culori inchise si grele. Incearca mai degraba tonuri de bej auriu, mov sau gri.

5. Aplica o linie de tus negru intr-o linie subtire si continua. Contureaza partea inferioara cu un dermatograf. Finiseaza machiajul cu mascara si cu o nuanta nude de buze.

Comments

comments

Lasă un răspuns