Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Solutii delicate pentru par drept

Solutii delicate pentru par drept

Placa este unul dintre instrumentele de coafat cel mai des folosite. E prietena celor cârlionţate, dar şi a celor cu părul normal, a oricui are nevoie de o coafură impecabilă. Chiar dacă acum plăcile sunt dotate cu ioni sau ulei de argan, ceramică şi multe alte minuni menite să protejeze părul în timpul stilizării, folosită des, placa poate afecta sănătatea firului de păr. Dacă-ţi doreşti părul drept însă, poţi recurge la câteva şmecherii ca să-l păstrezi mătăsos şi viguros.

Îndreaptă-l cu cheratină!

Există în saloane un tratament, IHAIR Keratin, care netezeşte firul de păr pe bază de cheratină ce hrăneşte, îndreaptă şi dă forţă firului de păr. Efectul se menţine până la cinci zile. 

Foloseşte accesoriile!

Sunt uscătoare cu multe accesorii, unul dintre ele ajutându-te să-l îndrepţi. Uscarea este uşoară, căldura este moderată şi protejează de uscăciune. Şi periile de coafat sunt excelente pentru întins părul. Prin rotire continuă şi aer cald, părul se întinde rapid şi fără daune. 

Protejează-l cu ulei!

Orice formă de uscare sau de îndreptare a părului ai alege, e bine să-l protejezi de acţiunea termică aplicând în prealabil un ulei sau un spray de protecţie pentru căldură sau antifrizz. 

Placa… la puterea corectă

  • Îndreaptă părul când e complet uscat
  • Nu trece placa de două ori la rând pe aceeaşi şuviţă
  • Nu ţine placa într-un loc, ci rulează uşor de la rădăcină la vârf
  • Nu o folosi decât o dată pe săptămână. 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns