Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Solutii naturale care albesc pielea

Solutii naturale care albesc pielea

Albirea tenului – pentru îndepărtarea petelor de pigmentare prin metode chimice este foarte dăunătoare. În replică soluţiile naturale sunt cele mai bune. Iată care sunt cele mai bune soluţii naturale care albesc pielea.

1. Amestecă suc de lămâie şi miere.
Sucul de lămâie şi mierea sunt agenţi de albire naturali. Amestecă o parte de suc de lămâie cu o prta miere. Adaugă câteva picături de suc de castravete. Se spală faţa cu apă caldă şi apoi se aplică acest amestec. Se lasă să acţioneze zece minute. Se îndepărtează cu apă rece. Repetă procesul săptămânal.

2. Smântână şi curcuma. Amestecă un vârf de cuţit de curcuma într-o lingură de smântână şi se aplică pe faţă. Ţine crema pe faţă timp de douăzeci de minute. Acest amestec natural luminează pielea şi este potrivit pentru toate tipurile de ten.

3. Suc de cartofi şi vitamina E. Sucul de cartofi ajută la luminarea pielii. Amestecă 50 de mililitri de suc de cartofi cu o capsulă de vitamina E. pensulează pe faţă, în mai multe rânduri soluţia. Este un tratament excelent pentru albirea pielii şi întinerirea tenului.

  • Tratamente pentru pielea uscata

4. Coji de portocale şi ulei de măsline. Extractul de coajă de portocala ajută la albirea tenului. Amestecă o linguriţă de ulei d eportocală cu o linguriţă d eulei de măsline. Poţi face extarcul în casă din coaja uscată de portocala, măcinată până când ajunge pulbere. amesteca pudra d ecoajă d eportocală cu ulei de măsline. Aplică pe faţă şi lasă să se usuce. Spăla-ţi faţa cu apă rece. Acest amestec albeşte pielea în mod natural şi face pielea să strălucească.

5. Oţet alb şi zahăr brun. Această combinaţie neobişnuită poate ajuta la albirea pielii. Se amestecă în părţi egale şi se aplică pe faţă. Se lasă să acţioneze timp de cinci minute şi spăla-ţi faţa imediat. Rezultatele sunt foarte bune pentru toate tipurile de piele.

Comments

comments

Lasă un răspuns