Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Soluţii rapide pentru un alb imaculat al dinţilor

Soluţii rapide pentru un alb imaculat al dinţilor

albirea dintilor

Pentru că o primă impresie bună joacă un rol esenţial în stabilirea unei relaţii atât pe plan personal, cât şi profesional, un zâmbet imaculat este unul dintre cele mai importante arme ale oricărei persoane. Indiferent de cât timp este alocat spălării şi îngrijirii zilnice a danturii, mai devreme sau mai târziu majoritatea oamenilor ajunge să constate că dinţii sunt pătaţi, îngălbeniţi sau pur şi simplu nuanţa de alb pe care o au nu se ridică la înălţimea aşteptărilor.

Îngălbenirea dinţilor poate fi prevenită într-o oarecare măsură prin limitarea cantităţii de zahăr consumate şi renunţarea la fumat (dacă persoana respectivă este fumătoare). În aceeaşi idee, specialiştii de la drwhite.ro recomanda evitarea alimentelor şi băuturilor care pătează, printre care se număra cafeaua, vinul roşu, ceaiul dar şi sfecla, murele, afinele sau sosul de roşii. În funcţie de stilul de viaţă al fiecăruia, prevenirea petelor şi menţinerea cât mai îndelungată a unul alb satisfăcător este puţin probabilă. Există totuşi speranţa chiar şi atunci când dantura este deja pătată!

Soluţii rapide pentru albirea dinţilor acasă, recomandate de specialişti

Studii şi cercetări cu privire la albirea dinţilor au avut ca rezultat crearea unor produse foarte eficiente.

Benzi pentru albirea dinţilor Flash Strips DRY

Aceste benzi reprezintă una dintre soluţiile a cărei preţ nu se compară cu cele de la cabinetul dentistului şi care asigură rezultate rapide este materializata în benzile pentru albirea dinţilor, accesibile şi mai ales uşor de folosit, fără a necesita ajutorul unei terţe persoane la aplicare.

Pe piaţa de profil există foarte multe tipuri şi opţiuni. La achiziţie se poate opta pentru benzi pentru albirea dinţilor Flash Strips DRY care se folosesc o dată pe zi (durata diferă în funcţie de produsul ales) şi asigură rezultate bune chiar de la prima folosire. Acest tip de produse pentru albirea danturii vin de obicei la set, fiind tratamente care durează în general maxim două săptămâni – sigur şi rapid fiind două caracteristici care pot descrie optim benzile Flash Strips DRY.

Un aspect important de reţinut este că benzile de albire a dinţilor nu provoacă durere şi nu îngreunează în niciun fel vorbirea, astfel încât pot fi folosite chiar şi în timpul unei conferinţe telefonice. Mai mult de atât, se pot consuma lichide fără probleme – benzile vor rămâne la locul lor.

Creionul Bright White

Pentru persoanele ocupate, atunci când agitaţia unei zile aglomerate de dimineaţă până seara nu permite alocarea unui timp sau spaţiu dedicat special tratamentului de albire, creionul Bright White este alegerea ideală. Datorită dimensiunilor sale reduse este uşor de purtat oriunde – în geantă, poşeta, chiar şi buzunar.

Un avantaj pentru persoanele care au doar unul sau câţiva dinţi pătaţi (nu toată dantură) este cel al aplicării foarte precise. Produsul are nevoie doar de 10-20 de minute pentru a acţiona, iar tratamentul poate să înceteze atunci când persoana este mulţumită de nuanţa obţinută. Dimensiunea redusă a acestui creion este invers proporţională cu eficienţa, astfel încât rezultatele apar chiar după primele aplicări.

Kitul de albire a dinţilor Snow White Professional TRIO

O soluţie la care majoritatea persoanelor nici nu ar îndrăzni să viseze este kitul de albire a dinţilor Snow White Professional TRIO, care reuşeşte să ofere zâmbetul mult dorit în doar şapte zile. Prin utilizarea celor trei tipuri de geluri incluse în kit se pot înregistra rezultate care concurează cu cele obţinute într-un cabinet stomatologic, însă fără durere şi la un preţ mult mai convenabil. Kitul se poate utiliza într-un mod simplu şi nu necesită ajutor din partea unei alte persoane.

Indiferent de alegerea făcută, este recomandată verificarea produselor online, înainte de achiziţionare. Astfel, pe platforme precum Facebook, se pot vedea opiniile clienţilor deja existenţi pe paginile dedicate produselor, precum şi sfaturi pentru o dantură sănătoasă (oferite de experţi) sau orice alte informaţii ce pot fi relevante pentru cei interesaţi.

Comments

comments

One thought on “Soluţii rapide pentru un alb imaculat al dinţilor

Lasă un răspuns