Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Sprancene frumoase: ce gresesti si cum repari

Sprancene frumoase: ce gresesti si cum repari

 

Frumuseţea stă în sprâncene! 

Indiferent dacă le ai subţiri sau groase, sprâncenele sunt cele care îţi conturează faţa şi îţi definitivează machiajul.

Pentru că sigur nu eşti mereu fericită de felul în care arată sprâncenele tale, îţi spun mai jos ce greşeşti şi cum repari greşelile pentru a avea sprâncene fabuloase.

1.Foloseşti o pensetă veche

Dacă este destul de greu să apropii capetele pensetei, sau dacă observi că firele de păr se strecoară printer capetele ei, atunci e cazul să cumperi o pensetă nouă. Pensetele nu sunt scumpe aşa că oricine îşi permite una nouă. Şi încă ceva. Nu arunca penseta în trusa ta de make-up. Ţine-o separat de celelalte produse pentru a evita bacteriile.

Citeste si: Cum sa arati ca un superstar. Trucuri si idei.

2.Smulgi prea mult

Sprâncenele subţiri nu îţi încadrează faţa prea bine, aşa că evită să te pensezi zilnic. La două săptămâni este perfect dacă te pensezi. În felul acesta firele de păr au timp să crească şi să umple golurile făcute din prea mult exces de zel. Şi nu uita că sprâncenele pline sunt la modă acum.

Citeste si: Despre sprancene: tot ce vroiai sa stii

3.Grijă la arcuire

Dacă nu vrei să pari tot timpul mirată, ai grijă când pensezi sprâncenele pentru a nu le arcui prea mult. Caută arcuirea naturală şi încearcă să o menţii.

Citeste si: Sprancenele: greseli pe care sigur le faci

4.Uiţi de partea de deasupra

Nu neglija zona de deasupra sprâncenelor. Sunt fire de păr subţiri şi poate chiar foarte puţin vizibile. Dar pensându-le şi pe acestea dai un aspect finisat şi îngrijit sprâncenelor.

Citeste si: Trusa de ustensile obligatorii pentru o femeie

5.Foloseşti prea mult creion

Nu e un secret că un creion bun pentru sprâncene poate face diferenţa. Dar sprâncenele prea închise pot da un aspect de “fals”. Creionul se foloseşte doar pentru a defini sprâncenele nu pentru a crea unele. Alege un creion cu un ton mai deschis decât culoarea sprâncenelor tale pentru a da un efect natural. Şi nu uita, nu îţi desenezi sprâncenele, doar le conturezi.

Crezi că sunt folositoare aceste sfaturi?

 

Comments

comments

Lasă un răspuns