Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Super machiaj in 5 minute

Super machiaj in 5 minute

Office


Tehnica
: Aplica o crema hidratanta coloranta pe toata fata si pe decolteu. Improspateaza-ti tenul aplicand un blush in culoarea piersicii pe obraji si pe conturul fetei. Hidrateaza buzele cu un balsam usor colorat (bej sau roz fructat). Pentru machiajul ochilor, este suficient sa folosesti mascara pentru gene lungi si curbate.

  • Timp: 5 minute

Pranz la restaurant


Tehnica
: Acopera imperfectiunile cu un creion corector, estompeaza bine, apoi aplica un strat subtire de pudra pe toata fata, inclusiv pe pleoape, putin blush in obraji si un gloss colorat pe buze. Pe pleoape aplica un fard pudra intr-o nuanta pastelata. Nu uita de mascara, de preferat una rezistenta la apa si umezeala.

  • Timp: 5 minute

Intalnire de afaceri


Tehnica
: Amesteca putina crema hidratanta cu putin autobronzant si aplica aceasta mixtura pe fata si decolteu. Un fard bronzant va da un aspect "atins de soare" si obrajilor. Aplica in jurul ochilor un fard-pudra intr-o culoare deschisa, apoi contureaza usor pleoapa inferioara cu un dermatograf. Incheie cu un ruj sidefat.

  • Timp: 10 minute

Seara cu prietenii


Tehnica
: Ca baza pentru machiaj aplica putina pudra pe toata fata. Apoi alege pentru blush formula "spuma", tine mai mult si aduce chipului prospetime, pentru buze, un gloss stralucitor, iar pentru pleoape, o culoare mai puternica (aplic-o doar pe pleoapa superioara). Putin mascara doar pe genele superioare si esti gata de petrecere.

  • Timp: 7 minute

Cina romantica


Tehnica
: Ai nevoie de un fond de ten lichid, matifiant (pentru a uniformiza nuanta tenului) si de foarte putin blush. Pune accentul pe machiajul ochilor, aplicand o baza deschisa pe toata pleoapa si una mai inchisa doar in coltul extern. Contureaza cu un creion negru si estompeaza usor, putin rimel si un gloss transparent si esti gata.

  • Timp: 15 minute

Comments

comments

Lasă un răspuns