Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Totul despre iluminator

Totul despre iluminator

iluminator

Iluminatorul este un produs potrivit pentru orice vârstă și orice stil de machiaj, ajutându-te să arăți mai proaspătă și tânără.

Iată tot ce trebuie să știi despre acest produs de machiaj:

Există mai multe tipuri de iluminator: lichid (se aplică o cantitate foarte mică și este ușor de întins), pudră (ușor de aplicat cu pensula) și solid (se aplică cu degetele, tamponând ușor pielea).

Acest produs de nelipsit din trusa ta de machiaj are mici particule de sclipici (aurii sau argintii) care atrag lumina, făcând pielea mai luminoasă. Poți testa mai multe nuanțe pentru a afla care este cea care ți se potrivește cel mai bine, dar cel mai simplu test este să te gândești ce bijuterii ți se potrivesc: cele din aur sau cele din argint.

În ce zone se aplică iluminatorul?

Zonele „de bază” sunt sub sprâncene, în colțul interior al ochiului, pe pomeți, pe vârful nasului și deasupra buzei superioare.

Dacă vrei ca întreaga față să arate mai sănătoasă și luminoasă, poți amesteca o picătură de iluminator lichid în fondul de ten sau BB cream.

Dacă mergi la un eveniment special și vrei să îți scoți picioarele în evidență, poți aplica foarte puțin iluminator și pe acestea.

Mai poate fi aplicat și pe clavicule, pentru a părea mai slabă, iar dacă porți o rochie mai decoltată îl poți aplica și pe sâni – atenție, în cantitate foarte mică!

Citește și:

 

Sursă foto: iStock

Comments

comments

Lasă un răspuns