Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Totul despre machiajul genelor

Totul despre machiajul genelor

Fă-le să crească

Mai ai măcar o lună până la marele eveniment? Atunci mai e timp să le îmbogățești substanțial. Înainte de culcare, seara, aplică ulei de ricin la rădăcina genelor, folosind un aplicator curat pentru tuș de pleoape. Nu-ți face griji dacă intră în ochi, uleiul de ricin este indicat pentru ochi înroșiți sau obosiți. Se recomandă însă aplicarea sa înainte de culcare, pentru că încețoșează vederea, efectul dispărând până dimineață.

Curbează-le de fiecare dată

Fiecare aplicare a mascarei ar trebui să fie precedată de folosirea ondulatorului pentru gene, cu condiția ca acesta să fie unul de calitate, cu protecție de silicon. Curbarea face genele să pară mai lungi, însă este și o măsură eficientă pentru separarea lor, evitând astfel ca formula să le unească. Încălzește ondulatorul înainte să întorci genele, pentru ca efectul să dureze!

Conturează-le la bază

Folosește un creion de contur pentru ochi cu vârf moale pentru a îngroșa rădăcinile genelor, atunci când nu porți fard de pleoape închis. Mascara le face mai dese doar pe lungime, deoarece peria nu poate aplica formula chiar de la bază.

Îndesește-le fără să le unești

Pentru a defini fidel genele cu mascara, fără să încarci sau să unești firele între ele, plasează periuța mascarei la rădăcină și deplaseaz-o spre vârfuri printr-o mișcare în zig-zag. Dacă o aplici astfel, e foarte posibil să nu mai fi nevoită să revii cu stratul al doilea.

Echilibrează situația

Uită de regula referitoare la definirea (de fapt, ignorarea) genelor inferioare. Aplicarea mascarei pe genele de jos este o tactică pentru a-ți fac ochii să pară mai mari, dar și pentru a camufla ridurile. Nu uita să ții un șervețel sub gene atunci când aplici mascara, astfel încât să nu ajungă pe piele și să te oblige să retușezi totul!

Ai pus în aplicare sfaturile de mai sus și chiar că nu-ți mai trebuie gene false! Doar ai grijă să alegi o mascara rezistentă la… emoții!

Comments

comments

Lasă un răspuns