Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Tratează celulita iarna, pentru un corp de invidiat vara

Tratează celulita iarna, pentru un corp de invidiat vara

tratament celulita

Chiar dacă este iarna și ne ascundem imperfecțiunile sub hainele groase, asta nu înseamnă că ele nu mai există. Si nici nu putem uita că vrem să arătăm superb cu ocazia petrecerii de Revelion! Una dintre cele mai întalnite imperfecțiuni, care apare la apropae 90% dintre femei, este celulita, iar o pereche de pantaloni lungi nu va face ca aspectul de coajă de portocală să dispară.

Ca să te bucuri de un corp făra imperfecțiuni este foarte important să nu neglijezi celulita și să apelezi la un tratament celulita eficient. Însă înainte de a afla cum poți să o tratezi, este important să știi câteva informații despre aceasta care să te ajute să iei cea mai bună decizie.

Ce este celulita?

Celulita nu este o boală, ci o condiție cauzată de țesutul adipos subcutanat care are un aspect neregulat.

Care este cauza apariției celulitei?

Din nefericire, celulita nu are o singura cauză. Aceasta poate apărea în primul rând din cauza hormonilor estrogeni, de aceea este mult mai întalnită la femei decât la bărbați. Și vărsta mai poate fi o cauză. O teorie este că, pe măsură ce estrogenul la femei scade în apropierea menopauzei, fluxul sanguin către țesutul conjunctiv sub piele descrește. Circulația redusă înseamnă mai puțin oxigen în zonă, ce duce la o producție scăzută de colagen. Acești factori combinați fac depozitele de grăsime mai vizibile. Pe măsură ce grăsimea sub piele iese în evidență prin slăbirea țesutului conjunctiv, rezultă efectul de coajă de portocală. Vârsta determină, de asemenea, ca pielea să devină mai puțin elastică, mai subțire și mai lasată, iar acest lucru crește șansa de a dezvolta celulita.

O altă cauză este un stil de viață dezordonat cu diete repetate, deshidratare, variații de greutate, consum de zahăr, obezitate sau sedentarism. Persoanele care mănâncă prea multe grăsimi, carbohidrați, sare sau zahar și prea puține fibre s-ar putea confrunta cu un risc mai mare de a face celulită.

Există mai multe tipuri de celulită?

De fapt există mai multe grade ale celulitei.

Gradul 0 – fară aspect de portocală, dar cu evidențierea pielii încrețite la strângerea între degete. Gradul 1 – pielea este netedă în repaus, dar cu aspect de coajă de portocală atunci când este strânsă între degete. Gradul 2 – celulita apare în poziție vericală, dar nu și atunci când persoana stă întinsă. Gradul 3 – este cel mai avansat și apare și atunci când persoana stă întinsă.

Cum poți scapa de celulită?

Velashape 3 este cea mai nouă metodă nonchirurgicală de tratare a celulitei și laxității cutanate de pe abdomen, coapse, regiunea fesieră, gambe sau brațe. Rezultatele Velashape la nivelul texturii pielii se observă chiar imediat după prima sesiune, iar după 8 saptămâni se poate constata reducerea semnificativă a țesutului adipos si a aspectului de piele încrețită. Prin intermediul acestui tratament se poate obține o diminuare de peste 2 cm din circumferința abdomenului și peste 1.5 cm la nivelul coapselor.

Un stil de viată sănatos cu activitate sportivă susținută și o dietă bogată în legume și fructe, alături de tratamentul Velashape 3 este secretul pentru care poți avea un corp de invidiat.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns