Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Tratează-te cu bere!

Tratează-te cu bere!

Când o să afli câte poate face această băutură pentru frumuseţea ta, n-o s-o mai blamezi atât pentru modul în care i-a stricat silueta partenerului tău şi nici pentru găurile pe care le face în bugetul acestuia. Ar fi chiar indicat să-i mai furi câte-o bere din când în când din frigider, pentru ca s-o poţi folosi pe altarul frumuseţii tale:

Combate acneea şi cuperoza.

Foloseşte berea în loc de loţiune tonică, dimineaţa şi seara, după curăţarea tenului şi vei vedea o îmbunătăţire în condiţia pielii tale.
 

Revigorează tenul obosit.

Fă-ţi o mască dintr-o ceşcuţă de bere şi o lingură cu miere. Aplic-o pe tenul curat şi stai aşa zece minute. Clăteşte cu apă caldă şi hidratează pielea.
 

Redă strălucirea părului.

Podoaba ta capilară a trecut prin nişte operaţii traumatizante de curând: decolorare, permanent sau întins profesional? Firele de păr îşi pot recăpă aspectul sănătos dacă te speli cu un amestec din şampon şi bere fiartă. Proporţia este de o lingură cu băutură alcoolică la cantitatea de produs de curăţare pe care o foloseşti de obicei. Masează pielea capului şi părul 2-3 minute cu acest amestec şi clăteşte cu apă din abundenţă.
 

Întăreşte firul de păr.

Dacă ai răbdare să prepari şi să te tratezi cu o mască pe bază de bere, iată care este reţeta: amestecă o lingură cu bere, două linguriţe cu oţet de mere, o linguriţă cu miere de albine, şi o lingură cu ulei de măsline. Aplică masca pe părul umed, înfăşoară-ţi capul cu un prosop, stai aşa 15-20 minute şi clăteşte foarte bine.
 

Bronz pe repede-nainte.

Acesta este un sfat de urmat numai după ce ai trecut, deja, prin 3-4 băi de soare sub protecţia cremelor speciale. Dacă vrei un bronz mai intens şi cu o frumoasă tentă aurie, toarnă-ţi o bere pe tine şi uniformizează lichidul pe toată pielea. Stai la soare 30-40 de minute (în orele recomandate de plajă) şi vei vedea efectul. 
 

În loc de fixativ.

Mai ales dacă ai firul de păr subţire şi moale, pe care coafurile nu ţin, o să iubeşti acest truc! Înmoaie o dischetă demachiantă în bere şi tamponează pielea capului. Fii meticuloasă, să nu-ţi scape niciun centimetru! Apoi coafează-ţi părul şi aşteaptă-te ca buclele să-ţi reziste 2-3 zile!
 

Comments

comments

Lasă un răspuns