Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Trenduri pentru toamna

Trenduri pentru toamna

Cauţi trenduri de frumuseţe pentru toamnă? Te pot ajuta.

După ce am răsfoit cele mai bune reviste şi pagini de internet, acestea sunt trendurile pentru toamnă pe care poţi conta.

Cozile împletite nu pleacă nicăieri

Cozile împletite  sunt încă la modă chiar şi acum, când intrăm în lunile reci ale anului. Sunt multe moduri în care le putem purta, iar cele strânse în coc pare să constituie unul dintre trendurile de frumuseţe ale toamnei anului 2014. Nu uita însă că şi cozile împletite gen coadă de peşte rămân o variantă foate bună şi sunt încă la modă în această toamnă.

Unghiile trebuie să fie simple

O manichiură cu modele complicate este frumoasă, dar unghiile toamnei anului 2014 vor fi simple. Deşi culorile închise sunt potrivite pentru toamnă, unghiile cu ojă de culoare pielii sunt acum la mare căutare. Acest tip de unghii sunt la modă pe timp de primăvară şi vară, dar sunt de luat în serios în toamna aceasta.

Trenduri pentru toamna

Citeste si: Oja pe unghii mai mult timp

O tentă metalică

Tenta metalică apare peste tot toamna aceasta. O poţi regăsi în accesorii sau haine. Este, de asemenea, un lucru spectaculos dacă o foloseşti pentru machiajul tău. Este un mod de a adăuga strălucire în viaţa ta de zi cu zi.

Untul de corp, hidratant perfect

Inlocuieşte loţiunile de corp cu untul de corp. Dacă nu ai încercat niciodată unt de corp, nu ştii ce pierzi. Untul este o versiune mai bogată, mai densă, şi mai cremoasă a unei loţiuni. Funcţionează mai bine decât o loţiune şi se simte bine când o aplici.

Trenduri pentru toamna

Citeste si: Piele perfecta in doar doua saptamani

Culoarea părului cu un ton mai închis

Acel look din două nuanţe aparţinând stilului ,,ombre’’ este pe ducă. ,, Ombre’’ încă există dar se prezintă într-un mod mai subtil. Aşa cum este normal, femeile vor vrea să aibă un păr de o culoare mai caldă pentru a şi-l potrivi cu anotimpul. Castaniu pentru roşcate, caramel pentru blonde şi şaten pentru brunete. Culorile pentru păr sunt ispititoare în această toamnă.

Machiaj puternic pentru ochi

Machiajul pentru ochi va fi mai puternic şi îndrăzneţ toamna aceasta. Asta înseamnă că fardul de ochi ar trebui să fie mai închis la culoare şi că trebuie să scoatem în evidenţă mai mult genele groase. Şi că îţi vine să crezi sau nu , dermatograful şi-a recâştigat popularitatea.

Citeste si: Trucuri de make-up folosite de modele

Trenduri pentru toamna

Buze deschise la culoare şi strălucitoare

Da, în continuare vom vedea buzele vişinii şi roşii pe care le asociem toamnei, dar în mod surprinzător, buzele deschise la culoare şi strălucitoare vor fi la modă şi această toamnă. Buzele strălucitoarea se vor potrivi de minune cu unghiile de culoarea pielii pe care toată lumea le va avea, şi îţi va lăsa şi dermatograful să atragă atenţia asupra feţei tale. Este un trend din care poţi doar să câştigi, căci rujul strălucitor face ca buzele tale să pară moi şi bine hidratate.

Aceste trenduri pentru toamn sunt bune pentru  experimentat.  Pe care vrei să-l încerci primul?  

 

Comments

comments

Lasă un răspuns