Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Trucuri care te fac mai frumoasa

Trucuri care te fac mai frumoasa

 

 

Cateva gesturi marunte si cateva trucuri te pot face mai frumoasa, pot ascunde cu usurinta imperfectiunile si te pot pune in valoare. Iata trei trucuri simple pe care le poate face orice femeie, folosind produsele de machiaj si cosmetica pe care aceasta le foloseste.

Remediul pentru ochii rosii

Daca ai avut o noapte proasta sau ai muncit pana in zori este normal ca ochii tai sa fie obositi. Si este foarte greu sa-i faci sa para odihniti atunci cand nu sunt. Secretul unui specialist in machiaj te poate ajuta. Foloseste o crema hidratanta pentru pleoape, in care adaugi un strop de fond de ten, din cel pe care il folosesti in mod normal. Maseaza cu blandete pleoapele si zona din jurul ochilor, apoi foloseste un creion bej pentru ochi. Nunata de bej anuleaza roseata ochilor, iar efectul este garantat!

Secretele genelor

Primul secret este acela de a folosi pentru pleoapa superioara gene false facute pentru pleoapa inferioara, care vor indesi genele fara a le lungi exagerat.

Al doilea secret este ca atunci cand aplici lipiciul pentru gene false sa folosesti o cantitate mai mare pentru extremitati, acestea fiind cele care au nevoie de un plus de rezistenta, pentru ca mereu sunt primele care cedeaza.

http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2013/09/11/machiaj-ten-perfect-01.jpgVrei gene curbate? Atunci afla al treilea secret. Aplica aparatul care curbeaza gene, doar cand genele sunt perfect curate, si doar la radacina lor.

Al patrulea secret este acela de a folosi rimel incolor, pentru machiajul de zi, care nu incarca inutil privirea.

Ochi mari

Vrei ochi luminosi si mari? Vrei o privire limpede si patrunzatoare? Uita de culorile inchise pe pleoape. Foloseste tonuri nude (cele foarte apropiate de culoarea naturala a pielii), cu doua tonuri mai inchise decat tenul tau. Foloseste culori deschise pentru partea de sus a pleoapei, sub spranceana, daca vrei a doua nuanta, dar alege doar culori deschise, calde si luminoase. Foloseste rimel colorat si creioane de ochi in tonuri de maro deschis.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns