Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Trucuri de machiaj: conturarea ochilor

Trucuri de machiaj: conturarea ochilor

Ori de câte ori te machezi te gândeşti cum să-ţi conturezi ochii pentru a creea efectul dorit, ochi mari, sau mici, migdalaţi sau naturali.

Mai jos sunt câteva sfaturi pentru conturarea ochilor:

1.Strălucire cu efect. Pentru a obţine efecte de strălucire, optează pentru un creion de ochi strălucitor, care va da mai mult farmec ochilor tăi. Nu te sfii să foloseşti în paralel şi alte produse pentru ochi.

2.Îngustează ochii prea rotunzi. Pentru a îngusta ochii prea rotunzi foloseşte creionul de ochi doar pe pleoapa superioară, trasând linia din interior spre coada ochilor, pentru a le da un aspect alungit.

3.Privire naturală. Pentru a crea impresia de privire adâncă şi naturală, aplică creionul de ochi cu mişcări circulare uşoare care îţi vor evidenţia ochii printr-o linie trasată cât mai natural.

4.Formă de migdală. Dacă nu ai fost binecuvântată cu ochi în formă de migdală, opteazăpentru aplicarea creionului de ochi în exteriorul liniei genelor. Aplicarea în interior îţi va subţia privirea şi va atenua efectul natural al culorii ochilor.

5.Ochi mai mari. Pentru a crea impresia că ai ochii mai mari şi mai rotunzi, aplică o dungă cu un creion de culoare albă pe pleoapa inferioară în interior.

6.Linii subţiri. Creioanele de ochi vor trasa linii mai subţiri dacă vor fi ţinute câteva ore în frigider. Frigul face că vârful creionului să fie mai solid şi mai puţin lipicios. Lasă-le să se incalzesca câteva minute la temperature camerei înainte de a le folosi, că să nu fie prea dure.

7.Evita vârfurile tocite. Ascute creionul de ochi ori de câte ori îl foloseşti. Asta preîntâmpină adunarea bacteriilor care pot cauza infecţii oculare la capătul tocit al creionului. În acest fel vei reuşi să obţii şi un contur mai bine definit, dat fiindcă vârfurile tocite sunt mult mai greu de controlat.

Tu ce alte secrete ştii pentru conturarea ochilor? 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns