Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Trucuri de make-up folosite de modele

Trucuri de make-up folosite de modele

 

Mereu m-au intrigat modelele, cât de bine arată, şi cât de perfect sunt machiate. Am început să mă interesez şi am aflat câteva trucuri de make-up folosite de modele, le-am încercat acasă şi am văzut că funcţionează. Şi nu sunt nici costisitoare, aşa cum îmi închipuiam.

Aşa că dacă vrei să arăţi ca şi cum ai poza pentru o revistă, citeşte mai jos câteva trucuri de make-up folosite de modele, pune-le în practică şi să nu te miri dacă vei fi chemată la vreo şedinţa foto.

1.Folosesc anticearcan. Unul din cele mai importante trucuri de make-up folosite de modele este acela că ele ştiu cum să floseasca corect anticearcanul. Acesta nu doar ascunde cearcănele, dar poate fi folosit ca şi bază de machiaj pentru a fixa fardul de pleoape. Foloseşte anticearcăn pe pleoape pentru a ajuta fardul să nu se strângă, şi în zona de sub nas şi deasupra buzei pentru a scăpa de liniile fine şi de umbre. Foloseşte pudra peste anticearcăn, aşa cum e normal.

2.Folosesc crema sau pudra bronzantă. Pentru a nu arăta ca un pui tocmai ieşit de la rotisor, când foloseşti crema sau pudra bronzată, aplic-o doar pe pomeţi, ca pe o pudră de obraz normală, şi poate doar puţin pe nas şi frunte. Folosite pe toată faţa, aceste produse crează un aspect fals de bronz.

3.Pudra de contur. Printre alte trucuri de make-up folosite de modele apare şi pudra de contur. Aceasta se aplică de preferat înainte de a intra în scenă crema sau pudra bronzantă. Pudra de contur crează o strălucire naturală a pielii, şi poate fi folosită perfect şi ca bază de fard de pleoape.

4.Efect pentru ochi pătrunzători. Atunci când aplici fardul de pleoape, cheia stă în folosirea unei baze de roz deschis sau bej, şi apoi aplicarea unei culori mai închise pentru a crea contrast, exact în zone de început a arcadei. Asigură-te că foloseşti culori complementare, nu vrei să arăţi ca la circ.

5.Folosesc ruj natural. Uită de roşul puternic şi de nuanţele nenaturale. Modelele folosesc culori naturale. Mergi pe nuanţe de piersică sau roz deschis, iar peste ruj aplică un strat de gloss pentru a crea impresia de buze pline.

6.Rimel de calitate. Evident că nimeni nu îşi doreşte gene rare. Unul din trucurile de make-up folosite de modele este să aplice mai multe straturi de rimel pe gene. De aici efectul de gene dese. Iar dacă rimelul este de calitate…..ai dat lovitura.

7.Conturul ochilor. Dacă ar trebui să alegi doar două produse de make-up, asigură-te că alegi anticearcănul şi tuşul. În primul rând nu pleca nicăieri fără ele. Foloseşte tuşul cu măsură, astfel încât efectul să fie de evidenţiere a ochilor. Aplică-l începând cu interiorul pleoapei superioare şi continuă spre exteriorul ochiului. Nu prelungi mai mult linia decât dacă vrei efect de ochi de pisica. Pune puţin contur în interiorul pleoapei inferioare. Ochii tăi vor ieşi în evidenţă, fără a arăta exagerat însă.

Aceste tucuri de make-up folosite de modele nu sunt grele, scumpe sau ireale şi pot fi folosite zilnic.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns