Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Trucuri de make-up de la profesionsiti

Trucuri de make-up de la profesionsiti

Avem câteva trucuri de make-up de la profesioniști pe care le vei putea folosi pentru a obține un look strălucitor. Toate aceste trucuri sunt ideale mai ales dacă vei apărea în fotografii.

Anticearcanul – pentru a crea iluzia unei pieli fără defecte, tot ce trebuie să faci este să aplici o loțiune hidratantă pentru a-ți pregăti pielea pentru machiaj. Continuă cu anticearcăn, pentru a acoperi imperfecțiunile și ridurile. Aceasta este combinația care îți poate salva machiajul de la degradare.

Fondul de ten – este necesar și aproape obligatoriu, dar dacă nu este aplicat corect, o să producă un efect artificial. Acesta apare mai ales din cauza unei baze supraîncărcate, așa că tot tot ce trebuie să faci este să folosești un fond de ten iluminator și apoi o cantitate mică de loțiune hidratantă care va fixa și uniformiza pelicula de fond de ten. Ambele produse se aplică cu un burețel special, dar diferit. Unul pentru fond de ten, celălalt pentru cremă. Rezultatul final va fi strălucitor.

Aplicarea ascuțită a dermatografului – acesta este unul dintre cele mai cunoscute și provocatoare tendințe de machiaj. Pentru a defini strălucirea, tot ce trebuie să faci este să subliniezi partea interioară a pleoapelor, apoi să începi din colțul exterior și să trasezi linia către interior. Asigură-te că termini de construit codița subțire când atingi locul care se află în linie dreaptă cu osul sprâncenei.

Fardul de ochi – fardul se aplică orizontal, mai degrabă decât vertical. Alege de la nuanțe mai luminoase la cele mai închise și creează un efect vizual armonios și artistic, folosind o paletă largă de culori.

Fardul de obraz – este un detaliu care nu trebuie neglijat, pentru că te va ajuta să-ți evidențiezi  obrajii folosind nuanța care se potrivește tonului pielii tale. Secretul succesului este să găsești cel mai bun loc în care să aplici produsul. Aplică fardul de obraz în linie dreaptă cu pupilă ochiului și vârful nasului. Nu aplică mai mult de doi centimetri pentru proporții perfecte.

Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns