Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Trucuri pentru întâlniri fierbinți

Trucuri pentru întâlniri fierbinți

Se întâmplă să cunoști un bărbat pe care vrei să-l cucerești de la prima întâlnire sau să dorești să reaprinzi flacăra pasiunii într-o relație cu vechi state. Câteva trucuri te ajută să-ți atingi acest obiectiv.

Parfumul este un mijloc cu care nu dai greș când vrei să atragi atenția, însă prea mult poate fi deranjant, iar dacă aroma e prea dulce, cu siguranță nu e apreciată de un bărbat. Parfumul trebuie să fie aplicat în puncte-cheie (după ureche, la încheietura mâinii și în plexul solar), puțin și să aibă o aromă misterioasă în care să se împletească notele florale cu cele fructate, condimentate de arome lemnoase (apreciate de bărbați). Cât privește machiajul, nu trebuie să faci abuz de culoare și nici de cantitate, însă un pic de senzualitate se impune. Pune accentul pe patru puncte de forță: ten, ochi, buze și unghii și efortul tău va fi apreciat!

Gene de vis

Bătăile din gene de prin filme par exagerate, însă ele au efect în ochii bărbaților. Priviri languroase, aruncate de sub o pădure de gene înmoaie inimile. Nu crezi? Încearcă-ți farmecele în acest fel și vei vedea! Dar mai întâi alege cea mai performantă mascara, care să alungească și să dea volum genelor, și aplic-o în 2-3 straturi. Multe dintre noile formule au efect de gene false. Pentru mai multă siguranță, poți folosi chiar gene false – bandă sau fir cu fir. Cele mai multe rezistă câteva zile, pentru o singură seară fiind sigure.

Ten perfect

Cu un fond de ten de calitate, vei ascunde într-o clipă orice imperfecțiune a tenului. Alege o formulă rezistentă la transfer, care să nu-ți păteze gulerul bluzei, cămașa lui ori fața de pernă, ca aspectul pielii să rămână fără pată în orice condiții. Ai grijă ca nuanța fondului să fie cât mai apropiată de cea naturală, ca nimeni să nu-ți afle secretul!

Lac de unghii

Puțini bărbați apreciază unghiile lungi și ascuțite, așa că alege o mărime medie sau chiar scurtă a unghiilor, însă nu tăiate din carne – păstrează gheruțe care pot produce plăcere. Deși nu arată, bărbații sunt atenți la manichiura femeilor. Chiar dacă nu este proaspăt cosmetizată, cuticulele bine hidratate cu un ulei special și unghiile lăcuite fac impresie. Nu uita că roșul este culoarea pasiunii!

Buze cu vino-ncoa

Un plus de volum se cere. Există glossuri cu formule care măresc puțin buzele, atât cât să le dea senzualitate, dar poți folosi și puțin ardei iute pe conturul buzelor. Mica inflamație va fi seducătoare, chiar dacă numai tu știi ce înduri pentru asta. Rujul roșu face și el minuni. Alege o formulă rezistentă la transfer ca el să rămână neclintit chiar și după multe provocări.

 

Citește și:

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr43/27.10.2016
Autor: Luminița Tăbăran
Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns