Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Trucuri pentru par cu volum

Trucuri pentru par cu volum

Adaugarea de volum parului este o necesitate pentru aproape toate femeile, asa ca avem trucuri pentru par cu volum, usor de aplicat si foarte eficiente. Desi scopul produselor de ingrijire este acela de a aduce volum parului, prea multe tratamente pot avea exact efectul contrar.

Iata care sunt cele mai bune trucuri pentru par cu volum.
 

Tunde putin din par. O tunsoare sau taierea a catorva centimetri din par poate avea ca efect adaugarea de volum natural parului. Tunderea parului pemite aerarea asa ca aceasta aduce in mod natural volum natural parului. In plus parul mai scurt se ridica in mod natural. Trucul cel mai sanatos este acela de a gasi raportul optim intre volumul parului si lungimea acestuia.


Uscarea strategica a parului.
Poate parea complicat, dar daca te vei usca pe par cu capul in jos efectul o sa fie acela de par cu volum. Nu dureaza foarte mult efectul acestei practici, dar este foarte eficienta si este cea mai buna solutie daca ai parul cu firul subtire si cu tendinta de ingrasare. In plus, daca vei adauga un fixativ usor la finalul operatiunii de uscare cu capul in jos, volumul parului se va mentine mai mult.

Ruleaza si bucleaza. Buclele si toate solutiile de carlionti dau volum parului. Bigudiurile cu diametru mare sunt cele mai bune, iar dupa aplicare este bine ca parul sa fie lasat sa se usuce natural. Vei avea par cu volum daca vei aseza bigudiurile la baza firului de par, cat mai aproape de radacina, iar rezultatul este bun, chiar daca vei folosi bigudiuri cu diametru mic.

Vopseste-te.
Parul vopsit capata un plus de volum in mod natural. Pelicula de vopsea vine si cu o anume electrizare a parului care determina umflarea acestuia.Vopseaua combinata cu celelelalte trucuri pot aduce un par cu volum pe termen lung.

Partea buna a tuturor acestor solutii este ca nici una nu foloseste tratamente chimice care sa lezeze firul de par, asa ca le poti repeta de fiecare data cand este nevoie, pentru a avea par cu volum.

Afla care sunt cele
3 coafuri care nu se demodeaza niciodata.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns