Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Ustensile pentru coafat acasa

Ustensile pentru coafat acasa

Pentru a avea tot timpul un păr frumos, sănătos şi coafat ar trebui să mergem cel puţin din două în două zile la coafor. Dacă ai timpul limitat, sau dacă bugetul nu-ţi permite, ai grijă de părul tău acasă. Pentru asta ai nevoie de câteva ustensile pentru coafat acasă. 

Verifică lista de mai jos şi vezi ce îţi lipseşte:

1. O perie cu peri naturali

Banii în plus pe care-i vei cheltui pe o perie de calitate vor constitui o investiţie bună. Perii naturali sunt mai delicaţi cu părul tău decât cei artificiali. Dacă vei folosi o perie de păr cu peri naturali, vor fi mai puţine şanse ca părul tău să se rupă sau să ai vârfuri despicate. 

2. O perie rotativă

Periile rotative sunt materia primă a ,,hair-styling-ului’’.  Orice stilist profesionist le foloseşte pentru a da o formă părului sau a-i crea un stil. Pe de-o parte,  poţi folosi peria rotativă pentru a ondula părul drept. Pe de altă parte, o poţi folosi pentru a îndrepta părul creţ sau vâlvoi, mai ales dacă foloseşti şi un uscător de păr. Peria rotativă este ideală pentru coafat acasă, pentru că te ajută la obţinerea unui aspect elegant  foarte repede.

Citeste si: Ce trebuie sa faci pentru a avea par lung

3. Uscător de păr 

Un uscător de păr ionic sau unul care funcţionează pe bază de turmalină reduce nivelul de deteriorare cauzat de căldură, şi face ca părul tău să fie mai delicat şi mai strălucitor. Pentru coafat acasă foloseşte o  perie rotativă şi un uscător de păr, ustensile ce pot crea frezuri moderne, indiferent de tipul părului tău. 

4. Ondulator sau placă de îndreptat părul

Chiar dacă părul tău are bucle strânse , un ondulator sau o placă de îndreptat părul îl poate netezi. Pentru femeile cu bucle mai desfăcute, un ondulator poate produce bucle normale, voluminoase . Chiar dacă părul tău este perfect drept şi nu poate genera bucle, un ondulator poate adăuga volum părului tău. Multe ondulatoare au accesorii de diferite mărimi, pentru a funcţiona în cazul oricărei lungimi a părului 

Citeste si: Ce gresesti cand folosesti ondulatorul?

5. Agrafe şi bentiţe

Părul nearanjat pare mereu să apară când eşti pe fugă . Să ai o multitudine de agrafe şi bentiţe pentru a ţine în frâu firele de păr rebele poate face diferenţa dintre a ieşi pe uşă la timp, şi a-ţi petrece timp preţios în faţa oglinzii. Poţi folosi aceste accesorii, indiferent de lungimea părului tău.

Care sunt ustensilele tale preferate pentru coafat acasă? Scrie-ne ce crezi în secţiunea comentariilor. 

Citeste si: 8 alimente care favorizeaza cresterea parului

Comments

comments

Lasă un răspuns