Esti aici
Femeia.ro > Featured Homepage > Reinventează gătitul clasic. Descoperă abordări și tehnologii noi pentru o experiență culinară reușită

Reinventează gătitul clasic. Descoperă abordări și tehnologii noi pentru o experiență culinară reușită

electrolux

Servirea meselor acasă, în familie, este unul dintre momentele cele mai plăcute ale zilei, însă de multe ori timpul limitat și lipsa de inspirație pot fi adevărate provocări. Nu trebuie să fii bucătar profesionist ca să gătești mâncăruri pline de savoare, însă sunt câteva aspecte de care e bine să ții cont pentru rezultate excepționale. Folosește inspirația și creativitatea în bucătărie, reinventează gătitul clasic și oferă astfel familiei sau invitaților tăi o experiență culinară memorabilă. Electrolux te invită să te bucuri de momentele din bucătărie cu ajutorul cuptoarelor intuitive dotate cu tehnologii de ultimă generație.

electrolux

1. Diversifică modul de gătire

În bucătărie poți avea multă creativitate, chiar și cu ingredientele de bază. Un sfat destul de important este să te folosești de aceleași ingrediente de bază pentru a pregăti mai multe feluri de mâncare, însă gătite diferit. Spre exemplu, carnea, peștele sau legumele pot fi gătite clasic, așa cum ne-am obișnuit sau la abur, obținând texturi și arome deosebite.

2. Utilizează noile tehnologii

Gătitul la abur, la temperatură scăzută, simplifică procesul de gătire a preparatelor și te ajută să obții rezultate delicioase. Funcția Steamify® a cuptoarelor intuitive de la Electrolux (SteamPro 900, CookView® 900) simplifică procesul de gătire a preparatelor întrucât ajustează automat cantitatea necesară de abur. Tot ce trebuie să faci este să setezi temperatura de gătire pe care o folosești de obicei la preparatele alese, iar funcția Steamify® a cuptorului Electrolux adaugă cantitatea optimă de abur pentru rezultate delicioase, de fiecare dată.

electrolux

3. Descoperă tehnica de preparare a alimentelor în vid

Deși par complicat de realizat, preparatele pe care obișnuiai să le servești în restaurant, de fapt, au la bază o tehnică pe care o poți folosi și acasă. Cu ajutorul cuptoarelor multifuncționale SteamPro de la Electrolux, dotate cu funcția Sous Vide, poți găti fripturi suculente, pește delicios de fraged sau legume crocante, utilizând tehnica de preparare a alimentelor în vid, la temperaturi joase. Tehnica Sous Vide presupune vidarea într-o pungă specială a ingredientelor împreună cu ierburi aromatice și mirodenii și gătirea acestora la abur. Fără să intre în contact cu aerul, ingredientele capătă arome mai intense, iar culorile vii se păstrează mai bine.

4. Reinventează mâncarea deja gătită

Atunci când nu mai ai inspirație, gândește-te ce poți refolosi din ceea ce ți-a rămas din meniul pregătit ziua trecută. Fii creativă și obține preparate noi, delicioase și pline de savoare. Funcția de regenerare cu abur a cuptoarelor Electrolux te ajută să reîncălzești preparatele fără a le usca întrucât aburul pătrunde uniform, păstrând culorile, substanțele nutritive, aromele și textura alimentelor. În felul acesta, la o a doua preparare, carnea sau legumele nu se vor usca și vor rămâne la fel de suculente. Nu în ultimul rând, utilizând această funcție, reduci risipa de alimente și economisești bani.

 

Chiar dacă nu ești bucătar profesionist, gătitul acasă poate deveni o experiență culinară plăcută cu ajutorul electrocasnicelor Electrolux. Vei obține rezultate excepționale cu care vei încânta întreaga familie.

 

Foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns