Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Vegeta cub de legume, ideal pentru orez, paste și mâncăruri de legume

Vegeta cub de legume, ideal pentru orez, paste și mâncăruri de legume

vegeta cub de gaina

Cu siguranță cuburile de acest gen au fost create de o femeie. Pentru că doar o femeie poate înțelege utilitatea acestor ajutoare în bucătărie. Vegeta cub de legume înseamnă un aliat perfect pentru gust, aromă și timp câștigat în bucătărie.

Vegeta cub de legume este ideal la toate mâncărurile de orez, fie că este vorba despre un risotto simplu cu parmezan, fie că este vorba despre orez cu ciuperci sau orez sârbesc.

La paste este soluția perfectă pentru că poate da gust pastelor simple. Poți face sosul din 500 ml apă clocotită în care ai dizolvat un cub de legume Vegeta, puțin parmezan sau alte resturi de brânză rămase prin frigider, adaugi niște ierburi aromate și o lingură de smântână sau câteva linguri de lapte și ai o cină gustoasă, simplă și bună. Comfort food cum se spune, adică mâncarea aceea făcută acasă, cu gust bun, care te hrănește și te relaxează, care te face să te simți bine și care produce endorfine. Da! Mâncarea bună, cu gust de acasă, produce endorfine!

La orice mâncare de legume, un cub de Vegeta de legume este exact ceea ce trebuie. De exemplu, poți face așa: fierbi niște legume congelate – ce vrei tu! Fasole verde, broccoli, conopidă sau amestec de legume. Separat, pui într-o tigaie două linguri de ulei, unt cât o nucă, un cățel de usturoi tocat și 500 ml apă clocotită în care ai dizolvat un cub de Vegeta de legume. Adaugi o lingură de smântână și apoi legumele fierte și bine scurse. Amesteci ușor, acoperi și lași pe foc câteva minute. Gata! Cina este gata.

Adaugă o bucată de carne sau pește la cuptor dacă vrei, ori două ouă ochiuri, dar mâncarea este perfectă și așa simplă. Simplă și bună. În plus, se face repede și se prepara acasă, cu toate beneficiile pe care le are mâncarea făcută acasă!

 

 

Sursă foto: podravka

Comments

comments

Lasă un răspuns