Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Magie în bucătărie – cubul de vită de la Vegeta

Magie în bucătărie – cubul de vită de la Vegeta

vegeta cub de gaina

Îți este dor de gustul și aroma unei supe de vită? Sau un rasol de vită ori o tocaniță? Pe de altă parte nu prea ai vreme să fierbi o mâncare cu carne de vită… Soluția este cubul de vită de la Vegeta!

Cubul de vită de la Vegeta este o veritabilă magie în bucătărie. Îl poți folosi la mâncare de legume, dacă vrei o aromă sofisticată, la supe de legume, dacă vrei ceva cu totul deosebit, la un risotto special sau pur și simplu la o mâncare cu carne de vită pentru a îmbogății aroma preparatului. Este perfect la carne tocată de vită, la chifteluțe sau musacale cu carne de vită sau unde folosești un amestec de carne. Cubul de vită de la Vegeta te ajuta să pregăteși repede (foarte repede!) ceva gustos, fie că vei folosi carne de vită sau nu.

Cubul de vită de la Vegeta este perfect adaptabil la stilul de a găti al românilor, pentru că ideea este aceea de a înnobila mâncarea tot așa cum o face și un pahar de vin roșu la masă!

Dar cubul de vită de la Vegeta mai face ceva: aduce tradiția aproape și o împletește cu avantajele pe care le are tehnologia modernă. Rezultatul este doar în avantajul nostru.

Respect pentru tradiție și ingrediente, gust bun, ingrediente de calitate și adaptare la cerințele consumatorului de azi. Toate la un loc îți oferă gust, aromă, plăcerea unor bucate făcute acasă și, important, timp câștigat în folosul tău.

În fond și la urma urmei, despre Vegeta știm toți, pentru că întotdeauna a fost un aliat la bunicilor și mamelor noastre. Iar azi vine cu un plus de gust!

Câștigă unul dintre cele 3 premii Podravka!

Înscrie-te prin formularul de mai jos și poți câștiga unul dintre cele 3 pachete oferite de Podravka! Concursul are loc în perioada 21 noiembrie și 5 decembrie, iar desemnarea câştigătorilor se va face prin intermediul aplicației www.random.org.

CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT!

Câștigătorii sunt:

Camelia Juravle
Florin Bogdan
Eugenia Loredana Popescu

Câştigătorul va fi contactat prin e-mail de către un reprezentant al Burda România pentru confirmare şi detalii privind modalitatea de expediere a premiului.

 

Premiile constă în 3 pachete de produse Podravka, fiecare pachet având valoarea de 154 RON. Fiecare pachet conține: Vegeta 75g, Vegeta 250g, Vegeta 375g, Vegeta NATUR 300g, Vegeta NATUR Gust Găină 100g, VEGETA Gust Găină Deltapack 200g, Vegeta Borș cu legume 70 g, Vegeta Borș cu verdețuri 70 g, Vegeta Borș cu smântână 40g, Vegeta Borș original 20 g, Vegeta Cub legume 60g, Vegeta Cub găină 60g, Vegeta Cub vită 60g, Vegeta Cub legume 120g, Vegeta Cub găină 120g, Vegeta Cub vită 120g, Vegeta Natur condimente pentru pui auriu 20g, Vegeta Natur condimente pentru carne de porc 20g, Vegeta Natur condimente pentru pește 20g, Vegeta Natur condimente pentru cartofi 20g, Vegeta Natur condimente pentru carne la grătar 20g, Vegeta Natur condimente pentru ceafă de porc 20g, EVA Macrou în sos tomat 170g, EVA Macrou în ulei vegetal 170g, EVA Hering în sos tomat 170g, EVA Hering în ulei vegetal 170g, EVA Sprot în sos tomat 170g, EVA Sprot în ulei vegetal 170g.

 

 

 

Sursă foto: podravka

Comments

comments

Lasă un răspuns