Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Caracteristicile femeilor Sagetator

Caracteristicile femeilor Sagetator

Toate femeile nascute in perioada 22 noiembrie si 21 decembrie, sub semnul Sagetatorului sunt printre cele care se apropie de perfectiune. Iata caracteristicile femeilor Sagetator (aici afli totul despre zodia Sagetatorului) si ce este mai bun la nativele acestei zodii.

Vede mereu partea buna din oameni

Cand toti iti vor spune despre cineva ca este un ratat si un idiot, femeia Sagetator este singura care contesta afirmatiile. De ce? Pentru ca femeia Sagetator are capacitatea speciala de a vedea ceea ce este mai bun intr-o persoana. Ochiul femeii Sagetator vede acolo unde altii nu vad.

Ofera ajutor, neconditionat

Daca cineva vine si cere ajutorul, nu o sa fie dezamagit niciodata. Femeia Sagetator este mereu dispusa sa ofere ajutor. Neconditionat.

Intelegatoare

Oamenii iubesc la Sagetator capacitatea lui de a intelege problemele si nevoile celor din jur. Femeia Sahetator face asta cu o arta greu de egalat. Nativii zodiei si femeile, in special, au talentul de a se pune in pantofii altei persoane si au capacitatea de a intelege lumea din perspectiva lor.

Aventuroasa si ambitioasa

Nativii de sex feminin au o capacitate rara de auto-motivare. Isi stabilesc mereu obiective noi si reusesc sa le atinga cu usurinta. Au calitatea de a identifica noi oportunitati cu mare usurinta. Pe de alta parte este femeia Sagetator este expresia aventurii si iubeste sa isi asume riscuri. Viata nativilor de sex feminin din zodia Sagetatorului este plina de distractie, riscuri, asumate corect, si succes.

Un special simt al umorului

Nativii din Sagetator sunt recunoascuti pentru un simt foarte dezvoltat al umorului. Femeile nu fac exceptie. Umorul Sagetatorului este mereu o solutie salvatoare pentru momente grele.

Independenta

Femeia Sagetator este una dintre cele mai independenete reprezentate ale zodiacului. Nu pot fi subjugate, nu pot fi constranse si au capacitatea de profita la maximum de libertate. Nu sunt genul lipicios si nici dependent de barbat. Femeia Sagetator face cu barbatul un parteneriat cu drepturi si obligatii egale.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns