Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Ce au în comun cei născuți în decembrie

Ce au în comun cei născuți în decembrie

nascuti decembrie

Fiecare perioadă din an are caracteristicile ei. Ziua în care te-ai născut are o anume amprentă asupra ta. La fel se întâmplă și cu luna din an în care ai venit pe lume.

Privind astfel lucrurile, trebuie spus că cei născuți în decembrie sunt oameni speciali. Am realizat o listă cu semnele distinctive și caracteristicile acestora.  Iată ce au în comun.

Creativitatea

Printre calitățile recunoscute ale celor născuți în decembrie se regăsește creativitatea. Nativii au un spirit artistic recunoscut și deseori sunt pionieri în domeniul lor de activitate. Creativitatea îi ajută să-și construiască o carieră în orice domeniu, deoarece sunt inventivi și plini de imaginație.

Înțelepciunea

Cei născuți în decembrie sunt mult mai înțelepți decât vârsta lor și au o capacitate intelectuală mult peste cea a celor născuți în alte luni ale anului. Au un talent dobândit în a filosofa, sunt buni scriitori și au o imensă dorință de cunoaștere.

Sinceritatea

Adesea, cei născuți în această lună au curajul de a spune ce gândesc chiar dacă asta poate să-i supere pe cei din jurul lor. Au capacitatea să-și asume riscurile care urmează, uneori, din sinceritatea lor.

Dragostea de libertate

Multți dintre cei care își sărbătoresc ziua în decembrie cred despre ei că sunt născuți liberi. Nu renunță niciodată la drepturile lor, la identitățile lor. Mai mult, sunt dispuși să facă aproape orice pentru a le fi recunoscută libertatea.

Citește și: Horoscop erotic: compatibilități, zone erogene, puncte tari și slabe

Perseverență

Cei născuți în decembrie sunt printre cei mai perseverenți oameni. Dacă își pun în minte ceva, dacă au scop, un țel, o cauză, atunci vor face tot ceea ce este omenește posibil pentru a-și îndeplini obiectivele. Perseverența și voința lor sunt proverbiale, la fel și încăpățânarea. În cazul lor, cea din urmă trăsătură de caracater are valoare pozitivă

Disciplina

O altă caracteristică a celor născuți în decembrie este disciplina. Așa nu înseamnă că nu mai calcă pe alături, dar în esență ei sunt cei care respectă reguli, care respectă legile și care iubesc principiile. Ei sunt cei care le și aplică cel mai des.

Optimismul

Cei născuți în această lună sunt optimiști din fire. O parte din optimism se bazează pe încăpățânarea și perseverența care le sunt caracteristice și care îi ajută să învingă cele mai complicate obstacole. În aceste condiții, cum să nu fi optimist?

Oratoria

Nu în ultimul rând, cei născuți în decembrie au darul vorbirii. Sunt excelenți oratori și una din armele lor secrete este talentul de a se exprima. Sunt conștienți de această abilitate și o folosesc mereu. Ceea ce nu este tocmai rău, nu-i așa?

Citește și: Secretele lunii decembrie. Istorie, tradiție, mitologie

 

Sursă foto: iStock

Comments

comments

One thought on “Ce au în comun cei născuți în decembrie

Lasă un răspuns