Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Ce au in comun cei nascuti in mai

Ce au in comun cei nascuti in mai

Toata lumea se naste cu anumite calitati. Unele dintre ele sunt caracteristice pentru fiecare luna a anului in parte. Iata care sunt caracteristicile si ce au in comun cei nascuti in mai. Este important de spus ca acestea variaza in anumite limite de la o persoana la alta, pentru ca fiecare in parte este unic.

Romantismul.
Aceasta este una din caracteristicile celor nascuti in mai. Daca esti in cautare de romantism tot ceea ce trebuie sa faci este sa stai in preajma celor nascuti in mai.

Amabilitatea este o alta caracteristica a acelor nascuti in mai. Greu de spus ce ii face sa fie atat de amabili, dar aceasta este un din trasaturile de caracter evidente pentru cei nascuti in mai.

Angajament.
Daca vrei sa ai certitudinea ca o anume misiune este dusa la bun final alege pe cineva nascut in mai. Sunt atat de devotati scopului pe care il au sau pe care l-au primit incat daca este sa alegi pe cineva care sa salveze omenirea, atunci acesta trebuie sa fie nascut in mai.

Senini si blanzi. Nu se poate spune ce ii face pe cei nascuti in mai sa fie atat de senini si atat de blanzi, dar aceasta este una din caracteristicile celor nascuti in luna mai. Una din marile lor placeri este sa se retraga intr-un loc linistit, departe de lumea dezlantuita in care sa stea pe indelete de vorba cu ei sau cu un prieten. Cei nascuti in mai fac parte din categoria celor care se simt foarte bine singuri si nu se plang niciodata de singuratate.

Rabdarea. Una din caracteristicile celor nascuti in mai este rabdarea. Fac fara sa comenteze cele mai migaloase munci, nu-i deranjeaza rutina si sunt mereu subalterni ascultatori si sefi iubiti.

Creativitatea este o alta caracteristica a celor nascuti in mai. Acestia se nasc cu o gena a creatiei si pot excela in artele teatrale. Mintea lor functioneaza intr-un mod misterios, iar capacitatea lor de a procesa rapid informatia este confirmata.

Clarviziune. Cei nascuti in mai sunt clarvazatori prin nastere. Au capacitatea de a simti nevazutul si de a prezice evenimente viitoare cu o acuratete incredibila. Sunt facuti sa fie medici, avocati si consultatnti financiari.

Acestea au fost principalele caracteristice ale celor nascuti in mai.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns