Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Ce personalitate ai dupa luna nasterii

Ce personalitate ai dupa luna nasterii

Fiecare lună din an are sărbătoriţii ei, dar fiecare lună din an are câteva trăsături comune care îi caracterizează pe cei născuţi în acel înterval de timp. Uneori aceste caracteristicii se regăsesc la toţi cei născuţi într-o lună anume din an, alteori aceste trăsături depind de personalitatea fiecăruia sau de alte detalii care le accentuează sau le diminuează.

Ce au în comun cei născuţi în ianuarie? Inventivitatea. Ei sunt o sursă de inspiraţie pentru cei din jur. Sinceritatea şi dragostea de libertate ca principiu şi libertatea personală în fapt. Sunt firi independente, voluntare şi iubesc să-şi impună punctul de vedere. Afla detalii despre cei născuţi în ianuarie.

Ce au în comun cei născuţi în februarie? Originalitata şi vointa sunt tipice celor născuţi în februarie. Se adauga curajul pe care il au chiar si in cele mai dificile situatii ceea ce ii face de admirat. Afla detalii despre cei născuţi în februarie.

Ce au în comun cei născuţi în martie? Generozitate, calmul şi fidelitatea. În plus cei născuţi în martie sunt dăruiti cu talente speciale şi spirit de artist. Au o înclinaţie specială pentru artele plastice şi muzica. Nu este de mirare ca o multime de artişti celebri au ziua de nastere în martie. Afla detalii despre cei născuţi în martie.

Ce au în comun cei născuţi în aprilie? Caracteristicile lor sunt: pasiunea în dragoste, mai ales, dar şi în tot ceea ce fac, în general. Cei nascuti în aprilie nu fac nimic pe jumatate, indiferent cat de important este ceea ce fac. Indrazneala şi curiozitatea îi caracterizează. În plus cei nascuti in aprilie dovedesc o maxima rezistenta in fata bolii. Afla detalii despre cei născuţi în aprilie.

Ce au în comun cei născuţi în mai? Romantismul. Dacă eşti în căutare de romantism tot ceea ce trebuie să faci este să stai în preajma celor născuţi în mai. Afla detalii despre cei născuţi în mai. Afla detalii despre cei născuţi în mai.

Ce au în comun cei născuţi în iunie? Buni comunicatori si foarte buni organizatori. Imaginativi. Ei sunt mereu gata cu o observatie inteligenta, iar spiritul lor castiga imediat admiratori si fani. Sunt exuberanti şi sociabili. Afla detalii despre cei născuţi în iunie.

Ce au în comun cei născuţi în iulie? Cei nascuti in luna iulie sunt mari ganditori. Nu fac nimic fara sa analizeze consecintele si efectele faptelor si deciziilor lor.  Sunt devotati, talentaţi şi sunt mereu daruiti activitatii lor. Afla detalii despre cei născuţi în iulie.

Ce au în comun cei născuţi în august? Ei sunt liderii! Puterea mentală este una din caracteristicile lor. Cei născuţi în august au un caracter foarte puternic, sunt extrem de impunatori şi dominatori. Ei sunt cei care s-au nascut pentru a conduce. Pot influenta oamenii cu usurinta si pot ii pot conduce cu o usurinta exceptionala. Afla detalii despre cei născuţi în august.

Ce au în comun cei născuţi în septembrie? Ordinea şi inteligenta sunt caracteristicile lor. Personele născute în septembrie au un intelect superior, comparativ cu cei din jurul lor, iar nivelul ridicat al IQ-ului le permite să iasă din necazuri şi situaţii dificile foarte repede şi cu multă abilitate. Se adaugă modestia elegantă pentru care sunt adoraţi de cei din jurul lor. Afla detalii despre cei născuţi în septembrie.

Ce au în comun cei născuţi în octombrie? Caracteristicile lor sunt: romantismul şi optimismul. Sunt limpezi şi calmi, sunt iubitori de pace, prin natura lor şi preferă să fie calm şi linişte în jurul lor. Prin natura lor au foarte puţini duşmani, ridică rareori vocea lor şi foarte rar îşi pierd cumpătul. Afla detalii despre cei născuţi în octombrie.

Ce au în comun cei născuţi în noiembrie? Cei născuţi în luna noiembrie sunt o combinaţie de extreme şi posedă calităţi foarte diferite. Ei sunt printre cei mai dedicaţi şi dăruit oameni. Sunt capabili să spună adevărul indiferent cât este acesta de dureros. Ei au îndrăzneala de a vorbi explicit, fără a ţine cont de consecinţele acţiunii lor. Afla detalii despre cei născuţi în noiembrie.

Ce au în comun cei născuţi în decembrie? Creativitata este una din calitatile recunoscute ale celor nascuti in decembrie. Intelepciunea şi sinceritata sunt alte două trăsături ale celor născuţi în decembrie. Află detalii despre cei născuţi în decembrie.  (Otilia Ignat)

Comments

comments

Lasă un răspuns