Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Ce trebuie sa stii despre barbatii Capricorn

Ce trebuie sa stii despre barbatii Capricorn

 

Daca esti pe urmele unui barbat nascut in zodia Capricornului, afla cateva amanunte despre el, despre felul lui de a fi si despre ceea ce ii place.

„Ambitios” este cuvantul care-l defineste cel mai bine pe barbatul din zodia Capricornului. Sunt maestri in a lua decizii in mod independent, aparent fara sa tina conrt de cei din jurul lui, iar deciziile sunt mereu mai mult decat bune si utile.

Barbatii Capricorn sunt cinstiti. Aceasta este calitatea lor cea mai atragatoare. Ei sunt cinstiti si loiali in fiecare aspect al vietii. Atunci cand sunt intr-o relatie, ei cred in in onestitate complet. Cu toate acestea, se asteapta la aceeasi onestitate si din partea femeilor pe care le iubesc. Exista insa si exceptii, pentru ca in adancul sufletului lor sunt niste aventuriei, puternica comonenta morala a personalitatii lor fiind cea care ii tine in frau.

Barbatii Capricorn sunt introvertiti.  Majoritatea barbatilor Capricorn sunt introvertiti prin natura lor. Acest lucru ii face sa fie singuratici in inima lor. Oricum le place sa fie singuri uneori. Se simt bine cand sunt in largul lor si scapa complet de orice fel de constrangeri si reguli. Sunt timizi in a-si exprima dragoste atunci cand le place o femeie, dar daca primesc putina atentie se desfasoara.

Una din caracteristicile lor este ambitia debordanta si fara limite. Nu sunt neaparat urmarit de noroc, dar reusesc prin munca lor sa-si aduca norocul aproape. cauta perfectiunea si uneori, o si ating. Cauta femei compatibile, care sa ii inteleaga si care sa-i accepte. Cer sa fie lasati sa-si implineasca visul si ambitiile, iar deseori, femeile gasesc acest lucru atragator. Culmea este ca sunt un semn care ere mare succes la femei desi nu au stralucirea care sa te lase sa crezi ca este posibil acest lucru. Femeile sunt mereu atrase de un barbat Capricorn, acesta fiind unul din semnele zodiacale cu cea mai mare trece la femei.

Barbatilor Capricorn sunt conservatori. Majoritatea barbatilor Capricorn sunt cu adevarat conservatori. Le plac femeile care pur si simplu sunt cu picioarele pe pamant. Nu sunt atrasi de femeile care sunt foarte prietenoase si care flirteaza mult. Cred in simplitatea si isi doresc ca si partenerele lor sa fie la fel.

Sunt plictisitori! Nu pot avea numai calitati. Unul din marile defecte este acela ca sunt plictisitori. Le place sa stea in propriul lor spatiu si lipsiti de imaginatie. Nu le place sa experimenteze lucruri noi in viata si au o atractie bolnavicioasa pentru lucrurile vechi.

Barbatii Capricorn cred in munca grea. Aceasta este o trasatura care ii face atragatori. Ei cred ca nu exista nici o scurtatura spre succes, iar singura cale este munca.

Barbatii Capricorn pot fi si dominatori.
De obicei, ei vor sa faca lucrurile in felul lor. Atunci cand sunt intr-o relatie, le place sa fie ei cei care iau toate deciziile, ceea ce poate frustra femeia cu care sunt intr-o relatie.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns