Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Ce trebuie sa stii despre zodia Calului

Ce trebuie sa stii despre zodia Calului

Suntem in Anul Calului asa ca incepem sa descifram caracteristicile zodialului chinezesc cu ceea ce trebuie sa stii despre zodia Calului.

Calul se afla pe locul sapte in zodiacului chinezesc. Persoanele nascute in anii 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, sunt sub semnul Calului.

Iata ce trebuie sa stii despre zodia Calului

Oameni puternici si personalitati vibrante. Oamenii nascuti sub zodia Calului in zodiacul chinezesc au trasaturi de personalitate care ii fac puternici, entuziasti, dinamici, onesti. Ei sunt buni prieteni, au mereu orizontul deschis, si sunt persoane cu o personalitate vibranta. Au sex-appeal si stiu cum sa faca sa fie mereu in centrul atentiei.

Plini de umor. Fiind inteligenti prin excelenta, sunt si plini de umor. Trebuie sa stii despre zodia Calului ca au abilitatea de a face o multime fericita si poate intretine atmosfera la orice adunare. Cel nascut in zodia Calului este mare amator de concerte, petreceri, evenimente sportive.

Sunt capabili de sarcini multiple, dar isi pierde interesul repede. Au capacitatea de a rezolva mai multe sarcini concomiteni si o fac bine atata timp cat sunt interesati de ceea ce fac. In replica trebuie sa stii despre zodia Calului ca pot sa devina egoisti si rebeli cand circumstantele nu merg in sensul interesului lor. Sunt nerabdatori si din cauza asta isi pierde brusc interesul fata de lucrurile care cer multa rabdare.

Se sacrifica pentru dragostea lor. Acesta este unul din cele mai frumoase detalii despre cei din zodia Calului. In relatiile cu sexul opus, pot da totul pentru dragostea lor. Sunt gelosi, dar accepta explicatii si argumente atata vreme cat sunt in acord cu ceea ce simt.

Dispretuiesc rutina. Trebuie sa stii despre zodia Calului ca sunt oameni spontani si energici. Au tendinta de a fugi de la locul de munca din groaza rutinei, pentru ca prefera mereu ceva mai innteresant. Uneori pot face asta si in dragoste.

Sunt buni comunicatori. Se simt bine in locurile in care pot comunica sau acolo unde pot interactiona cu oamenii. Cele mai bune alegeri pentru cariera celor nascuti in zodia Calului sunt cele de jurnalist, publicist, reprezentant de vanzari, traducator, interpret, bibliotecar, operator turistic, actor sau pilot.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns