Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Ce trebuie sa stii despre zodia Sarpelui

Ce trebuie sa stii despre zodia Sarpelui

 

Sarpele este semnul 6 din zodiacului chinezesc. Cei nascuti in anii 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2015  intra sub acest semn al zodiacului chinezesc.

Iata ce trebuie sa stii despre zodia Sarpelui

Inteligenti si admirati. Una din trasaturile care ii caracterizeaza pe cei nascuti sub zodia Sarpelului in zodiacul chinezesc este un farmec personal special care vine din inteligenta nativa acestora, dintr-un stil care ii face imediat remarcati si care are ceva stralucitor si nobil in comportamentul lor, indiferent de pregatirea lor, indiferent de nivelul si statutul social. Cei nascuti in zodia Sarpelui sunt admirati sincer de prietenii lor si au parte de recunoastere publica.

Analitici. Una din trasaturile celor nascuti in zodia Sarpelului este o exceptionala capacitate analitica. In mintea lor se consuma un intreg mecanism de situatii si posibilitati in cazul fiecarei probleme in parte. Aceasta caracteristica ii face extrem de eficienti si capabil sa ajunga la cele mai bune concluzii si decizii.

Iubesc luxul. O caracteristica comuna a celor care sunt nascuti in zodia Sarpelui este pasiunea devastatoare pentru lux. Sunt materialisti si le place sa fie inconjurati de cele mai bune lucruri pe care le pot avea. Au case frumoase, care chiar daca nu sunt, par luxoase, au mobila scumpa, haine pretioase, chiar daca pentru asta uneori trebuie sa moara de foame. Aparentele sunt cele care conteaza in primul rand pentru ei. Pasiunea si iubirea pentru lux este insotita de o atitudine generoasa cu cei foarte apropiati lui.

Posesivi si razbunatori. Pe langa atatea calitati exista si parti negre in caracteristicile celor care s-au nascut sub semnul Sarpelui. Una din petele negre este inclinatia catre a fi posesvi, invidiosi si uneori, razbunatori. Sunt desosebit de razbunatori mai ales atunci cand sunt tradati si umiliti de cei care le-au fost aproape si in care au avut incredere.

Harnici. Cei care s-au nascut sub semnul Sarpelui sunt harinci prin esenta lor. Pentru ca sunt dornici sa faca avere, si deseori reusesc asta, sunt extrem de muncitori si dedicati activiatii lor, pentru ca sunt foarte constienti ca nu pot face bani decat din munca lor.

Au un puternic spirit de contrazice. Contrazic pe toata lumea, indiferent despre ce este vorba. Este una din caracteristicile lor si una din strategiile care ii fac sa iasa mereu in fata. Sunt foarte buni detectivi, politisti, buni procurori, sunt buni si faimosi artisti, au abilitati de magician, sunt excelentui ingineri si foarte inspirati arhitecti.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns