Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Cele șase zodii răsfățate ale lui 2020

Cele șase zodii răsfățate ale lui 2020

zodii 2020

Anul 2020 va fi cu certitudine mai bun, mai blând, mai provocator și mai frumos decât a fost 2019. Aceasta este o certitudine. Fiecare dintre noi va avea parte de ceva bun, de ceva special și de un eveniment major în cursul anului 2020. Însă sunt șase zodii care primesc mai mult și se poate spune că sunt răsfățatele anului 2020. Nu le invidiați! Binele și avantajele pe care le vor primi în 2020 vin la pachet cu multă muncă, cu ambiție constantă pentru atingerea obiectivelor și cu multe renunțări. Niciodată o victorie reală nu vine pe tavă. Victoria este rezultatul muncii susținute, al efortului constat la care se adaugă puțin inspirație și puțin noroc adus de astre.

În 2020 este marcat de o conjunție astrala rară între saturn și Pluto. În plus Jupiter petrece aproape tot anul 2020 în Capricorn. Saturn începe anul în Capricorn, apoi face o scurtă incursiune în Vărsător, dar retrogradarea îl aduce înapoi în Capricorn. La finele anului 2020, reintră în Vărsător, unde va petrece aproximativ 2 ani. Uranus continuă să tranziteze Taurul. Acestea sunt motivele pentru care unele zodii vor simți efectiv că sunt împinse de la spate în tot ceea ce fac. Acesta este și motivul pentru care acestea sunt cele șase zodii răsfățate ale anului 2020.

Capricorn – 2020 este un an special pentru acești nativi. Saturn, planeta care îi guvernează le va sta alaturi aproape tot anul și le va da inspirație, energie și o forță creatoare speciala. Vor simții acut nevoia de schimbare, dar mai ales în ceea ce îi privește pe ei ca indivizi. Se vor concentra mai mult ca niciodată pe ceea ce vor, pe ceea ce pot și pe ceea ce îi face cu adevărat fericiți. Și vor face asta cum nu au mai fcăcut-o aproape niciodată. Orice vârstă ai avea, anul 2020 este un an în care vei fi răsplătită pentru tot efortul pe care l-ai depus de-a lungul anilor. Este un an propice pentru a câștiga mai mulți bani, deoarece vei avea oportunități maxime.

Varsător – În 2020, Pluton își aduce satisfacția muncii depuse până acum. Vei înțelege că fiecare efort depus până acum pentru tine, pentru cariera ta și pentru planurile de viitor pe care le ai, se va întoarce la tine, înzecit. 2020 este anul în care vei culege roadele muncii tale și vei înțelegae că munca este mereu răsplătită. Vărsătorii vor face din succes un drog de care vor avea nevoie mereu, iar pentru asta vor face tot ceea ce știu ei mai bine: vor fi deseori geniali! Ai grijă totuși la excese, nu ține cure interminabile de slăbire sau nu mânca ca și când nu te-ai îngrășa niciodată.

Rac – Deși 2020 o să fie un an greu pentru tine, soarta te va răsfăța cu ocazii și oportunități dintre cele mai intense. Ai șansa să te transformi, să atragi priviri și oportunități pe care nu le-ai avut până acum. Îți descoperi talente și calități pe care nu știai că le ai și ele vor crește și mai mult valoarea ta. Mijlocul anului aduce schimbări mari, provocări și emoții, dar toate vor trece cu bine. Influența lui Saturn te va forța să-ți iei angajamente serioase, ceea ce chiar dacă parte o soluție radicală, se va dovedi a fi lozul câștigător. 2020 este o perioadă în care vei redescoperi bucuria vieții. Anul acesta este un an numai bun de a îmbunătății relațiile cu frați, surori, vecini, rude. Foarte posibil să primiești vești bune, iar norocul îți va surâde în tot ceea ce se referă planuri, gînduri și proiecte pe care le ai în minte acum.

Taur – Jupiter aduce îmbunătățiri în dragoste și succes în tot ceea ce privește viața sentimentală. Vei lega o relație de dragoste frumoasă sau vei avea multe oportunități în dragoste. Este o perioadă foarte propice de a te lega de partenerul de viață și de a trasa niște limite, mai ales că în ultimii doi ani te-ai sacrificat pentru cel de lângă tine. Ai nevoie de spațiu, dar și de un pic de răsfăț. Dacă relația de dragoste poate prospera psihologic, e posibil să întâmpini mici probleme legate de sex, s-ar putea să descoperiți niște frustrări sau să nu mai aveți parte de plăceri ca înainte.

Fecioară – Anul 2020 aduce beneficii mari pentru toate zodiile de pământ, așa că și nativii din Fecioară vor primi un bonus energetic în acest an, deși mai putin intens decât cel primit de Capricorni și Taurul. Fecioarele vor face o recapitulare amplă a tot ceea ce au făcut până acum și vor trage de aici o grămadă de învățăminte pe care le vor folosi de acum înainte în propriul lor folos. Vor fi mai energice ca în anul trecut, mai ambițioase și mult mai conștiente de valorea și forța lor.

Scorpion –  Unul dintre avantajele pe care le va aduce 2020 pentru Scorpioni este acela că vor conșteintiza toate păcatele pe care le au, își vor înțelege defectele, și se vor strădui cu eleganță să le atenueze. Este un lucru cu totul special ca una dintre cele mai… ciudate zodii să-și schimbe radical comportamentul în bine, dar aceasta este unul din efectele pe care le va avea combinația astrală specială a lui 2020 asupra zodiilor de apă, în general și asupra Scorpionului în mod special. O să vedem Scorpioni amabili, înțelegători, binevoitori și mult mai puțin puși pe harță și discuții inutile ca până acum. În plus le va crește încrerea în propria lor forță, iar asta îi va face mai puțin geloși și mult mai toleranți.

Citește și:

 

 

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

One thought on “Cele șase zodii răsfățate ale lui 2020

Lasă un răspuns