Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 11 noiembrie 2020. Realizări și vești bune

Horoscop zilnic – 11 noiembrie 2020. Realizări și vești bune

horoscop 11 noiembrie

Datele generale ale zilei de 11 noiembrie 2020 – Ziua de 11 a lunii a 11- a din an este mereu o zi specială. 11 este un număr magic, un număr cu valoare mare, iar combinația numerologică a zilei (11.11.2020) la care se adaugă Jupiter și Pluto în Capricorn, pentru ultima dată anul acesta, ne aduc o stare bună, șansă, perspective pozitive și realizări. Este una dintre zilele de care trebuie să ne bucurăm, pentru că în ciuda a tot și a toate este o zi bună!

Berbec – Soarele se oprește în casa familiei și a intimității, azi, pentru Berbeci și luminează și încălzește exact acolo unde este nevoie, aducând echilibrul necesar pentru a înfrunta toate celelalte complicații firești ale unei zile normale. Ai echilibru, ai energie, ești pozitivă.

Taur – Ai un sentiment de déjà vu cauzat, foarte probabil, de Mercur în Scorpion pentru a doua oară în acest an. Mercur este în sectorul a tot ceea ce reprezintă parteneriate, punând reflectorul pe relațiile tale și pe beneficiile pe care le ai tu de pe urma lor. Dialogurile tale cu cei care contează, din viața ta, sunt foarte intense, dar benefice. 

Gemeni – Azi și în perioada care urmează Mercur în Scorpion dă greutate tuturor acțiunilor tale. Esti extrem de productivă și foarte corectă și disciplinată. Deși de cele mai multe ori obiceiurile și tabieturile tale sunt pozitive și-ți aduc beneficii, zilele acestea lucrurile merg la superlativ. Fii consecventă cu tine. Ai noroc și o șansă extraordinară azi!

Rac – Ziua este foarte bună pentru tine. Aveai mare nevoie de o zi calmă și pozitivă. Mercur este în casa plăcerilor intime, și este momentul ideal pentru a exersa modul în care te exprimi. Comportă-te ca o persoană matură, fii calmă și echilibrată, pentru că doar așa toate se vor așeza pe direcția cea bună. Ocupă-te de activități creative care să te facă să te simți bine!

Leu – Ești dezavantajată, pentru că ziua ta este foarte intensă și agitată, în timp ce pentru cei din jur lucrurile par liniștite și calme. Comunicarea și gândurile tale sunt foarte agitate și  intense, așa că ar fi bine să nu spui exact ceea ce gândești și să nu intri în dialoguri polemice. Pot apare discuții în familie.

Fecioară – Vești bune! Planeta ta conducătoare, Mercur este în semnul tău compatibil, respectiv în Scorpion. Stai foarte bine pe toate planurile și nu este exclusă o nouă aventură, una care să lase urme pentru mult timp în sufletul tău sau care să aibă și o finalitate. Dacă ești căsătorită, probabil că te vei reîndrăgosti de jumătatea ta.

Balanță – Ai mare grijă ce spui și mai ales cui spui. Cuvintele tale au o mare valoare și devin extrem de importante atât pentru tine, dar și pentru cei din jur. Nu-ți încălca promisiunile, pentru că este momentul în care contează foarte mult ceea ce se crede despre tine.

Scorpion – Mercur îți oferă putere, claritate, energie, spor și un suport neașteptat. Soarele este în casa ta principală și te stimulează din toate punctele de vedere. Aruncă o privire asupra vieții tale și fă lumină acolo unde nu ai mai umblat de multă vreme. Nu trebuie să iei decizii majore azi.

Săgetător – Stai foarte bine cu bunăstarea mentală. Sectorul subconștientului este foarte activ iar visele și sentimentele pot avea caracter premonitoriu. Ai încredere maximă în intuiția ta și fă ceea ce simți că trebuie făcut chiar dacă este contrar lucrurilor necesare. Se va dovedi că ai procedat corect.

Capricorn – Nu ești deloc dispusă să comunici. Tot ce-ți dorești este să fii lăsată în pace și să faci doar ceea ce-ți place. Pentru că nu se poate vei îmbina obligațiile pe care le ai de dus la capăt azi, cu micile tale plăceri și în felul acesta vei reuși să treci peste această zi. Ai de ales între mai multe planuri pentru după-amiază. Cel mai bine ar fi să te relaxezi și să scapi de anxietate.

Vărsător – Ești predispusă la mici accidente așa că este indicat să fii foarte atentă și concentrată pe fiecare lucru pe care îl faci. Ai grija de seniorii din familie, sunt cei mai afectați de probleme în aceste zile și au nevoie să fie ascultatți. O vorbă bune poate face minuni. Totul este să o spui din suflet!

Pești – Imaginația este elementul de bază. Te ajută să găsești soluții pentru orice problemă și pentru toate situațiile neprevăzute care pot să apara. Partea rea este că ești extrem de irascibilă și cu greu cei din jur îți vor putea intra în grații. Este cel mai bun moment în care să faci ordine în casă, pentru că asta te va detensiona.

 

Text: Otilia Ignat

Sursă foto: 123RF

Comments

comments

Lasă un răspuns