Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 12 noiembrie 2020. Marte revine la normal

Horoscop zilnic – 12 noiembrie 2020. Marte revine la normal

horoscop 12 noiembrie

Datele generale ale zilei de 12 noiembrie 2020 – După o lungă perioadă în care Marte a fost retrograd, lucurile intră, în fine, în normal. Revenirea la mers direct se va face târziu azi, dar efectele bune le vom simți chiar de dimineață. O să avem energie, poftă de muncă și o să recâștigăm abilități pe care le credeam pierdute.

Berbec – Jupiter îți aduce entuziasm la locul de muncă. Aceasta este completat de energia care vine de la Marte. Ai concret sentimentul că lucrurile se așează într-o nouă normalitate. Starea aceasta de bine, pe care o experimentezi, azi, va dura câteva zile și va deveni din ce în ce mai palpabilă.

Taur – Te vei simți ca și cum ai fi cu spatele la perete, Taur și nu poți gusta progresul. Nu spune „adevărul” așa cum îl înțelegi, ci așa cum simți că trebuie să fie auzit. Ești încă într-o perioadă în care sensibilitatea ta este grav afectată. De mâine va fi mai bine.

Gemeni – Filozofia ta de viață trebuie să se schimbe. Ai o perspectivă profundă asupra vieții pe care cu siguranță ai moștenit-o din experiențele tale din trecut. Ar fi interesant să-ți extinzi această abrordare și să o transformi în ceva concret.

Rac – Planeta norocului, Jupiter, și planeta transformării, Pluto, se află în casa parteneiatelor tale și este momentul ideal pentru a duce relațiile la un nivel superior, bazat pe încredere, dragoste și un viitor comun. Arata de parcă ai primi o cerere în căsătorie!

Leu – Energia ta vitală este la cote foarte ridicate. Te simți în formă maximă și ai sentimentul că poți face tot ceea ce trebuie, rapid și bine. Nu te grăbi! Ai tendința de a face filozofie cu lucrurile cele mai simple și mai banale și există riscul să-i scoți din minți pe cei din jur cu discursurile tale. Fii mai ponderată.

Fecioară – Trecutul nu te lasă să trăiești prezentul. Nu mai privi înapoi, focalizează-te pe ceea ce urmează, pentru că este cu adevărat important. Trebuie să mergi înainte. Este adevărat că acest lucru nu este foarte ușor, dar trebuie să te străduiești.

Balanță – Ești una dintre zodiile care au fost afectate serios de perioada de retogradare a lui Marte, dar din seara aceasta totul revine la normal. Ispita de a face mai mult decât ai în plan te poate epuiza. Ai nevoie de o perioadă de recuperare în care să te reevaluezi și să-ți faci planuri practice pentru viitor.

Scorpion – Este timpul să te concentrezi doar pe lucrurile care contează. Renunță la dorința de a le face pe toate singură, deodată, pentru că nu o să reușești. Trebuie să-ți canalizezi energiile către ceea ce este vital. Nu face schimbări bruște de planuri și nu renunța la ceea ce știi că este esențial. Rămâi concentrată!

Săgetător – Astăzi ar trebui să găsești o cale prin care să produci banii necesari pentru o investiție importantă. Este vorba despre planuri esențiale de care depinde siguranța familiei și a ta. Nu este momentul să iei decizii de una singură, este indicat să ai un sfătuitor și să ceri opinia sinceră a celor care se pricep.

Capricorn – Ultimele câteva săptămâni au fost stresante. Lucruile se vor clarifica, în fine și pentru tine. Este momentul să-ți organizezi viața în așa fel încât să ai timp și să te preocupi și de nevoile tale și să te distrezi cât de puțin, măcar.

Vărsător –Deseori visezi să te culcușești în pat cu o carte bună sau să mergi la o plimbare cu bicicleta și cățelul tău. Ai nevoie de toate acestea pentru că asta este ceea ce-ți este necesar corpului tău. Nu ignora nevoile pe care acesta le are.

Pești – Va fi o zi minunată pentru tine. Tot ceea ce atingi va căpăta valoare. Evenimentele zilei se vor plia după programul tău. Îți vei satiface micile pofte și vei fi foarte abilă și eficientă. Fă-ți timp pentru cei care contează în mod esențial în viața ta!

 

Text: Otilia Ignat

Sursă foto: 123RF

Comments

comments

Lasă un răspuns