Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop pentru weekend – 21-22 noiembrie 2020. Trecem în zodia Săgetătorului

Horoscop pentru weekend – 21-22 noiembrie 2020. Trecem în zodia Săgetătorului

11 februarie 2021

Sâmbătă avem energie la pătrat, dar este o energie cu potențial conflictual pentru că Soarele trece în Săgetător – și o să avem dintr-o dată o altă perspectiva asupra vieții și realității, iar Venus pășește delicat în zona fierbinte a Scorpionului, unde totul este misterios, ciudat și instabil. O sa fim, în finalul acesta de săptămână amestecați: îndrăzneți, optimiști și onești, dar în egală măsută temători, nesiguri și dominați de un sentiment de inutilitate și efort fără finalitate. Sunt bine aspectate relațiile intime, chiar dacă nu vor duce la nici un rezultat și finanțele, pe care le vom gestiona cu mare atenție.

Berbec – Sâmbăta vei primi o veritabilă bombă cu energie, după ce Soarele trece în Săgetător. Semn de foc, ca și tine, următoarele patru săptămni vor fi bune și tonice, și vor aduce exact ceea ce cauți cu înfrigurare de multă vreme! Soarele este în casa perspectivelor de viitor și a planurilor, așa este momentul să folosești ideile noi cu entuziasm și onestitate.

Taur Dragostea și parteneriatele sunt în prim-plan. O poveste de dragoste mai veche care a început lin poate prinde viteză în următoarele câteva săptămâni. Parteneriatele devin importante și se aprofundează. Este util dacă vei reduce cheltuielile și dacă te vei concentra pe prudență pe toate planurile.

Gemeni – Din fericire, săptămâna ta se încheie cu bine, fiind foarte avantajate relațiile și tot ceea ce ține de contracte și proiecte. În următoarele patru săptămâni, relațiile personale trebuie să fie prioritatea ta. Cultivă-le și vei avea doar beneficii, nu doar acum ci pe tot parcursul lui 2021, care se anunță cel puțin la fel de complicat ca și 2020.

Rac – După o săptămână agitată, weekendul vine să pună paie pe foc, acolo unde este dragoste vie, înflăcărată. Venus în Scorpion înseamnă că Raci vor fi seducători, irezistibili și pasionali. Este momentul perfect pentru a bifa o nouă aventură, pentru a găsi noi forme prin care să-ți pui la punct strategia în ceea ce privește relațiile intime. Ideea este că primești exact ceea ce vrei. Deci, ai mare grijă ce-ți dorești!

Leu – Urmează, începând din acest weekend, patru săptămâni de relaxare, bucurie și plăcere. Soarele este în casa plăcerilor tale și îți garantează o perioadă minunată. Ești extrem de creativă, inventezi, din nimic, motive de bucurie și relaxare, ești extravagantă și dominată de curiozitate. Sunt zile bune de care mertiă să profiți, dar nu uita să te întorci, măcar din când în când, la realitate.

Fecioară – Munca este obiectivul tău principal, inclusiv în acest final de săptămână. Pe plan sentimental lucrurile par liniștite și la locul lor, iar comunicarea este la un nivel ridicat ceea ce poate să fie o oportunitate importantă pentru tine. Dovedești prin ceea ce faci că ești mult mai mult decât se vede la prima impresie și asta este foarte măgulitor și pozitiv pentru tine.

Balanță – Lucrurile se așează pe făgașul lor bun pentru tine, cu Soarele în zodia Săgetătorului, începând de sâmbătă. Nu se limpezesc toate peste noapte, dar pe parcursul viitoarelor patru săptămâni o să fie din ce în ce mai bine. Este avantajat sectorul relațiilor, comunicarea, dragostea și sunt posibile călătorii scurte, dar rodnice.

Scorpion – Compromisul nu este o variantă care să poată fi luată în discuție pentru tine. Din fericire, primești o infuzie de romantism de la Venus, care te face irezistibilă și te regrupezi, după ce Soarele, care ți-a stat foarte aproape patru săptămâni, te părăsește cu un oarecare regret. O să mai urmeze perioade bune, dar pentru moment este bine să te odihnești și să cauți refugiu în lucruri simple și plăcute.

Săgetător – E mult Soare pe strada ta. Revine optimismul, ești plină de energie și redescoperi ambiția și gustul succesului. Esti pe val, primești un flux continuu de energie pozitivă. În următoarele patru săptămâni, o să fii într-o aură de energie pozitivă cu vibrații bune. Acesta este momentul ideal pentru a face loc în inma ta unei persoane care te va marca pentru multă vreme de acum înainte.

Capricorn – Petreci sâmbăta alături de cei dragi, ești implicată, tonică și ai contextul necesar pentru a-ți face planuri pentru viitor. Venus se află în casa prieteniei, și este momentul ideal pentru a te deschide și a comunica cu sinceritate cu cei care îți sunt aproape. Este un final de săptămână atipic pentru tine, dar bun și însuflețit.

Vărsător – Continui să te focalizezi pe emoțiile tale, pe care le împărtășești cu greu și cu reținere celor din jur. Soarele se află în casa trăirilor personale, a sentimentelor și va aduce acele clarificări care-ți sunt necesare pentru a putea începe să-ți faci, din nou, planuri. Duminică este o zi de relaxare totală și răsfăț.

Pești – O să fie un final de săptămână activ, energic și provocator. Este începutul unor schimbări constructive, care te vor avea în mijlocul lor pe tine cu toate dorințele tale. Indiferent de domeniu, vei învăța lucruri noi și nu este exclus să îți schimbi filozofia de viață, stilul și chiar unele preocupări. Nu te opune acestor răsturnări pentru că ele se vor produce oricum și se vor dovedi utile.

 

Sursă foto: 123RF

Text: Otilia Ignat

Comments

comments

Lasă un răspuns