Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop 22-27 decembrie 2020. Bucurii, tristeți și emoții, toate amestecate

Horoscop 22-27 decembrie 2020. Bucurii, tristeți și emoții, toate amestecate

Horoscop 22-27 decembrie 2020

După marea conjuncție de luni, după Solstițiul de Iarnă și după intrarea Soarelui în semnul Capricornului o să luăm o pauză (și noi, și astrele), de la evenimente majore, ca să ne tragem sufletul, să facem un bilanț sincer și un plan pentru mai departe.

Este o perioadă magică, pe care fiecare o trăiește și o simte în felul lui. Ceea ce contează este să fim blânzi, împăcați cu noi, să ne accepăm neputințele și limitele și să ne bazăm pe calitățile și forța care se află în fiecare dintre noi.

Să aveți Sărbători calde, îmbelșugate și line!

Berbec – Este o săptămână întunecată, dar la figurat. La tine în suflet este lumină. Marți pot să fie ceva tensiuni, miercuri este o zi plină dedicată treburilor domestice. Este veselie și este bine! Folosește-ți abilitățile și farmecul natural pentru a face progrese, joi și vineri. Sâmbătă și duminică gustă sentimentul de liniște și pace care ți-a cucerit sufletul și bucură-te de ceea ce iubești.

Taur – Săptămâna aceasta este despre adaptare.  Marți ai stabilitate. Soarele este partenerul tău de analize interioare. Miercuri și joi s-ar putea să te confrunți cu unele schimbări bruște ale stării de spirit. Încearcă să-ți păstrezi mintea deschisă. Vineri e liniște, iar sâmbătă și duminică pot apare evenimente neprevăzute. Astrele spun că-s bune, dar va depinde de dispoziția ta.

Gemeni – Deși cea mai mare parte a acestei săptămâni este destul complicată, lucrurile se vor așeza de miercuri încolo într-o monotonie dulce. Joi este o zi minunată pentru a explora idei noi și a descoperi lucruri inedite. Vineri ar putea fi un moment dificil pentru tine, pentru că apare o schimbare. Duminică este calm și relaxare. Nu încerca să te agăți de ceva ce nu este făcut pentru tine!

Rac –  Deși s-ar putea să pară o săptămână liniștită, vin schimbări mari. Totul începe de marți și continuă până joi. Soarele luminează din plin tot ceea ce ține de parteriate și angajamente. Joi și vineri sunt multe drumuri, sâmbătă și duminică este sărbătoarea de care te bucuri din plin. Vorbești despre căsătorie sau despre planuri serioase pe care nu mai poți să le ignori.

Leu – Hai să faci mișcare! Ai nevoie! Soarele intră în sectorul sănătății și este nevoie să faci cumva să acorzi mai multă atenție trupului. Miercuri pot fi ceva probleme, vineri și sâmbătă este sărbătoare de care te bucuri din plin, iar duminică este posibil să fie o zi a scadențelor în care va trebui să faci ordine în jur. Nu uita că sănătatea este extrem de importantă în acest moment. Joi ar putea fi ceva probleme în relație, dar nu le pune la suflet! Trec repede.

Fecioară – În timp ce zilele sunt atât de scurte, tu ai foarte multe de făcut pentru tine și cei dragi, și trebuie să le duci pe toate la bun final. Miercuri ai o explozie de vibrații bune. Dacă ți-ai neglijat unele dintre vechile tale hobby-uri, joi și vineri te poți dedica lor. Sâmbătă și duminică este strălucire și iubire.

Balanță – Aceste zile sunt făcute pentru bucurie, pentru a sta împreună cu cei dragi și pentru a prețui clipele petrecute împreună cu cei ce contează. Miercuri sunt tensiuni în familie, dar toți vă veți stădui să le depășiți, ceea ce te va înduioșa. Joi este program domestic, vineri te bucuri de sărbătoare și ești relaxată și împăcată. Sâmbătă și duminică este momentul perfect pentru a face planuri și strategii pentru viitor.

Scorpion – A trecut un an lung, dar sfârșitul este aproape. Soarele suține tot ceea ce ține de comunicare și strategie, deși nu-ți iese mereu. Joi faci bunătăți și ești șefa tuturori strategiilor posibile și imposibile, din casă. Vineri planifici o aventură distractivă cu cei dragi. Duminică este posibilă o oarecare tensiune și ceva stres, dar o să găsești o soluție, chiar dacă asta înseamnă să faci pe plac rudelor tale mai în vârstă.

Săgetător – Păstrează-ți credința! Îți va fi de folos aceste zile. Marți sunt posibile ceva probleme cu banii, Miercuri și joi ai treaba în casă pentru că vrei ca locul tău să fie perfect, Vineri este zi de Sărbătoare de care te vei bucura din plin, iar sâmbătă și duminică sunt zilele tale perfecte. Vei face ce vrei, dacă vrei, când vrei și cum vrei. De dragul sănătății tale, deconectează-te și pierde-te în natură pentru o vreme!

Capricorn – Acesta este sezonul tău! Este timpul să te lași sărbătorită! Fă bucurii celor dragi, fii generoasă și calmă. Cumva le vei face pe toate, astfel că vineri, sâmbătă și duminică vei trăi bucuria sărbătorii. Fă planuri, lucrează la obiectivele tale. Pregătește-te să cucerești 2021!

Vărsător –A fost un an dur pentru tine, dar poi trage linie și sărbătorii. Nu a fost perfect, dar a fost bine. Joi și vineri este liniște și pace și în jur și în sufletul tău. Sâmbătă este o zi de vindecare interioară. Duminică înceară un nou hobby, discută video cu prietenii, ca să te bucuri alături de ei de zilele de Sărbătoare!

Pești – Prieteniile sunt avantajate pentru tine, în această perioadă. Miercuri este o zi plină, dar le vei duce pe toate la bun final, joi este timp pentru a te pregăti de sărbatoare, chiar dacă pot să apară unele complicații, provocate de oamenii toxici din viața ta. Este timpul, vineri să faci niște alegeri. Dai mai mult decât iei? Încearcă să schimbi asta.

PS – ne revedem luni, 28 decembrie

Text: Otilia Ignat/ sursa foto: shutterstock

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns