Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop pentru weekend – 2-3 ianuarie 2021. Vindecarea nu vine peste noapte!

Horoscop pentru weekend – 2-3 ianuarie 2021. Vindecarea nu vine peste noapte!

Horoscop pentru weekend – 2-3 ianuarie 2021. Vindecarea nu vine peste noapte!

Horoscop pentru weekend – 2-3 aprilie – Este primul weekend al acestui an și este momentul ideal pentru a ne conecta la energiile noului an. Trigonul dintre Lună în Leul și Venus în dimineața zilei de sâmbătă trebuie privit ca un mesajer care ne va ajuta să ne reconectăm unii cu alții. Jocurile perioadei sunt însă făcute de Pluto care ar putea accentua momente neplăcute care vin din trecut. Va trebui să învățăm că orice vindecare necesită timp.. Am fost, cumva, toți bolnavi, suferinzi, iar vindecarea este un proces care implică răbdare și voință, readaptare și încredere.

Berbec – Onorează-ți obligațiile, chiar dacă nu-ți plac, chiar dacă te enerevează. Este un mod ideal de a începe Noul An. Fă tot ceea ce faci cu dragoste și romantism. Este posibil ca dorințele tale să fie primite cu rezervă și reticență, dar trebuie să te străduiești și să perseverezi.

Taur – Înțelegi, în fine, câteva adevăruri fundamentale, esențiale pentru evoluția ta viitoare. Îți dai seama că este posibil să trebuiască să faci ajustări pentru a-ți îndeplini obligațiile – indiferent de natura lor. Nu-ți ocoli responsabilitățile și implică-te activ în soluționarea micilor probleme.

Horoscopul dragostei. Cum stai cu dragostea în 2021

Gemeni – Tensiunea generală poate să fie puțin ridicată, azi și mâine. Poți aduce stabilitate și confort, în timp ce alții, din jurul tău, sunt interesați doar de distracție și frivolitate. S-ar putea să fii prinsă în mijloc. Cel mai rău lucru este că nu ești dispusă să faci compromisuri. Încearcă să nu iei lucrurile prea în serios.

Rac – Realitatea în care trăiești este cea pe care o construiești. Reține acest lucru și acționează în consecință. Recunoaște nevoia de stabilitate și fă tot ceea ce poți pentru a o avea. Învață că tot ceea ce este în jurul tău este doar ceea ce contruiești cu mâinile tale, cu sufletul și cu spiritul.

Leu – Ai un final de săptămână cu multe probleme domestice și discuții interesante despre viitor, cu cineva apropiat. Planurile de viitor sunt de regulă sortite eșecului, pentru că ar trebui să fie un moment de anliză și evaluare, dar nu este cazul acum. De data aceasta strategiile tale sunt însoțite de ambiție și au șanse mari de reușită. Ai grijă ce-ți propui, însă.

Fecioară – Este un moment de glorie pentru tine. Te susține conjunctura astrală, iar ideile fabuloase pe care le ai, vin de la combinația Lună-Venus, care te inspiră. Nu risipi pe fleacuri momentele foarte bune ale acestui weekend. Concentrează-te pe lucrurile foarte importante din viața ta, fie că sunt legate de afaceri și bani, fie că sunt de ordin sentimental.

Balanță – Ar fi util să ai două zile de tihnă, în care să eviți orice discuții în contradictoriu, indiferent care este subiectul. Fă-ți timp pentru tine, dedică-te lucrurilor simple, banale, dar foarte necesare pe care trebuie să le faci pentru casă și organizează tot ce se poate, apoi relaxează-te.

Horoscop 2021. Află ce ne rezervă astrele pentru noul an

Scorpion – Ai organic nevoie de o schimbare de ritm. Vrei să-ți faci ordine în viață, exact cum ai face ordine într-un sertar cu mărunțișuri și vrei ca totul să fie exclusiv după pofta ta și foarte repede. Nu se poate totul dintr-o dată, dar ai putea începe cu o analiză foarte sinceră a ceea ce ai făcut până acum. În felul acesta vei știi care sunt cele mai bune abordări de viitor.

Săgetător – Soarele este în casa banilor, și mai stă acolo și săptămâna viitoare, astfel că este momentul potrivit pentru a te mobiliza și a te ocupa de tot ceea ce ține de munca ta, chiar dacă este weekend. Ai putea avea unele idei extrem de utile pentru parteriatele din care faci parte și asta te va propulsa. Rezervă-ți câteva ore pentru relaxare, acasă, la căldură.

Capricorn – Sunt două zile de reevaluare și de analiză pentru tine. Ești gânditoare și critică cu tot ceea ce ai făcut până acum. Nu este momentul pentru un bilanț absolut, dar ai putea să faci unele socoteli și să acționezi exact acolo unde simți că lucrurile scârțâie, chiar dacă nu-ți face plăcere.

Ce aduce 2021 pentru fiecare zodie. Evenimentele majore

Vărsător – Stai foarte bine cu tot ceea ce înseamnă relații din exteriorul familiei. Cei apropiați de consideră superficială și detașată de problemele lor. Realitatea este că te-i plictist să le tot repeți ce este bine și ce nu. De data aceasta ai decis să-i lași să se descurce singuri. Bucură-te de zilele libere și ocupă-te de ceea ce-ți face plăcere ție.

Pești – Ești favorizată de astre. Ai noroc și esti inspirată. Este momentul să te simți eliberată. Tensiunile acumulate până acum se vor disipa și o să poți vedea limpede cum arată viitorul. Bucură-te de ceea ce ai și de ceea ce primești.

Previziuni astrale pentru luna ianuarie 2021

Articol exclusiv online/ Text: Otilia Ignat

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns