Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop pentru weekend – 12-13 decembrie 2020. Un weekend foarte special

Horoscop pentru weekend – 12-13 decembrie 2020. Un weekend foarte special

Horoscop zilnic

Horoscop pentru weekend – 12-13 decembrie. Suntem la mijlocul lunii decembrie, o lună specială și foarte importantă, din punct de vedere astrologic. Luni, 14 decembrie, avem o eclipsă de Soare și Lună Nouă în Săgetător. Este un moment unic, de tranziție, care va avea efecte pentru fiecare nativ, pe toate planurile: personal, financiar, profesional. Toată săptămâna viitoate va fi marcată de acest moment, așa că, în acest final de săptămână, ar fi bine să facem puțină ordine și să ne pregătim pentru ceea ce urmează.

Berbec – Este un final de săptămână de care trebuie să profiți pentru că zilele următoare vor fi speciale. Zodie de foc, cum ești, vei fi puternic afectată de eclipsa de soare care va trasa un o nouă cale pentru tine, pentru unele aspecte esențiale ale vieții tale. Ai motive să privești viitorul cu încredere.

Citește și: Află care-i piatra prețioasă ce aduce noroc zodiei tale

Taur – După o săptămână grea, finalul de săptămână este dulce și relaxant. În plus vor veni și ceva vești bune, chiar dacă finalizarea lor va fi amânată pe o perioadă de timp mai lungă decât te aștepți.

Gemeni – Duminică este ziua specială pentru tine. Contextul astral produce elementele favorabile pentru o poveste de dragoste care apare din senin. Dacă va dura, depinde doar de tine. În cazul în care nu te interesează acest aspect miza se va multa pe amiciții și prietenii cu beneficii.

Rac – Mercur în Săgetător este foarte posibil să-ți strice finalul de săptămână și să te facă să vezi doar lucrurile neplăcute din jurul tău. Ar fi bine să-ți faci o analiză atentă și să rememorezi momentle fabuloase pe care le-ai trăit recent și care te-au făcut să te simți extraordinar de bine.

Leu – Nu e nevoie să te ajute nimeni. Finalizezi cele mai grele treburi de una singură și apoi te apuci de cele care cer atenție și finețe. Nu știi ce este aceea oboseală! Nu accepți ca programul pe care l-ai făcut pentru familie să fie modificat, oricine ar interveni. Ai dreptate, deoarece în alte condiții nu ai reuși să finalizati mai nimic din cele propuse pentru acest final de săptămână.

Fecioară – Neînțelegerile cu unele persoane din anturaj se prelungesc și în weekend. Se vorbește cu voce tare despre problemele care au rămas încă nelămurite și tensiunea crește! Te consideri nedreptățită. Nu te teme, curând se va produce un schimb de ștafetă, care te va avantaja în mod cert pe termen lung.

Balanță – Agresivitatea prin intermediul cuvintelor va favoriza apariția unui conflict major în familie. Mai mult calm și prudență ar fi utilă. Dorința de a acapara puterea în cercul din care faci parte este contracarată de energiile profunde și de intuiție. Și toate se vor întoarce împotriva ta, dacă nu te temperezi.

Scorpion – „Cu răbdarea poți să treci și marea”. Tot cu ea poți să eviți discuțiile din familie. Primești daruri, atenții, sau un răspuns favorabil la o cerere. Toate planetele se unesc și vor să te ajute. Tot ce trebuie să faci este fii calculată și calmă. Asta este cheia succesului pentru tine. 

Săgetător – Este posibil că în acest weekend să te facă să te gândești mai mult la tine și să să iei decizii importante pentru tine și familia ta legat de casă și locul de muncă. Ești una dintre zodiile marcate intens de eclipsa de luni și simți asta chiar de duminică. Este posibil să vrei să faci unele schimbări radicale care vor da viața celor din jurul tău peste cap. Ai grijă și nu te grăbi să iei hotărâri capitale înainte de a studia toate posibilitățile și riscurile!

Capricorn – Până la jumătatea săptămânii viitoare este posibil să te confrunți cu o serie de stări de stres, care ți-ar putea afecta și relația cu cei din jur. Profită de acest weekend și pune lucrurile în ordine ca să-ți fie cât mai ușor. Nu te izola, ci mergi să discuți cu cineva apropiat despre ce te deranjează și neliniștește.

Vărsător – Te gândești serios să-ți faci ordine în tot ceea ce implică planul sentimental, însă este posibil ca deciziile pe care urmează să le iei să rănească o persoană foarte dragă. De aceea ești încă indecisă şi nu ştii ce să faci în continuare. Un om în vârstă ta poate ajuta să găsești o soluţie mai bună pentru problemele tale.

Pești – Ești plină de energie și ai chef să te ocupi cu maximă atenție de casă și de cei dragi din casă, pentru că știi că lucrurile vor intra într-un alt ritm de luni încolo și calculezi totul dinainte cu multă meticulozitate. Fii alături de cei mai mici membri din familie. Au mare nevoie de atenție și susținere.

Citește și: 2021 – Previziuni astrale. Primele semne. Noua eră

Text: Otilia Ignat/Sursa foto: iStock

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns