Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop pentru weekend – 16-17 ianuarie 2021. Aproape perfect!

Horoscop pentru weekend – 16-17 ianuarie 2021. Aproape perfect!

Horoscop pentru weekend – 16-17 ianuarie 2021. Aproape perfect!

Horoscop pentru weekend – 16-17 aprilie – În cursul acestui final de săptămână, Luna trece din Vărsător, unde a făcut un scurt popas, în Pești. În consecință, al treilea weekend al anului vine cu relaxare, liniște și calm, ca să compenseze șocurile pe acre dejea l-am primit, în aceste ultime 15 zile ale lui 2021. Relaxarea este cu atât mai necesară cu cât săptămâna viitoare o să fie densă, foarte complicată și cu multe momente tensionate. Nu trebuie ignorate nodurile destinului care ne vor influența, în funție de semnul natal. O să fie un amestec de energie, acțiune, combinat cu dificultatea de a lua decizii. Este utilă prudența, în orice acțiune și mult calm. Analizează orice decizie înainte de a trece la fapte!

Berbec – Sâmbătă vei face lucruri amuzant, plăcute și interesante. Singura precauție este să nu te obosești prea tare. Ai un nivel intelectual foarte ridicat și trebuie să profiți de asta (nu pentru că în alte zile nu ai fi inteligentă), dar azi este o zi aparte, pe care nu trebuie să o lași să treacă fără realizări.

Duminică, energia astrală aduce dragoste în viața ta. Dacă ești în cautarea acelei persoane speciale, care să te completeze, azi poate să apară.

Taur Sâmbătă este o perfectă pentru a planifica o vacanță. Nu vei finaliza ziua fără a face ceva neobișnuit sau incitant.

Duminică ești în centrul atenției. Energia zilei aduce armonie și o comuniune sufletească profundă cu cineva drag. Este o zi bună pentru depănat amintiri, care vor aprinde relația.

Gemeni – Sâmbătă este recomandat să pui ordine în documentele familiei, mai ales cele care au referire la acte și alte socoteli. Sunt posibile vești bune și informații interesante. S-ar putea să primești niște cărți care te vor ajuta să evoluezi.

Duminică vei descoperi că cineva a fost foarte impresionat de tine și te admiră în tăcere. Se materializează niște sentimente.

Rac Sâmbătă dragostea este subiectul principal. Orice ai face, oricare ar fi pașii noi pe care te-ai hotărât să-i faci, nu poți face o mișcare greșită. Dacă ești în căutarea unei noi aventuri, nu trebuie să mergi foarte departe. Cineva drag îți oferă o surpriză fabuloasă!

Duminică energia ta mentală și fizică este la cote ridicate. Dedică-te treburilor casnice și fă mișcare ca să consumi surplusul.

Leu – Sâmbătă ai nevoie de o perioadă de singurătate ca să-ți revi din punct de vedere sentimental. După o săptămână complicată, a venit vremea să te relaxezi și să faci ce vrei.

Duminică este o zi foarte bună în care poți să strălucești. Dacă vei face asta vei atrage de partea ta tot ceea ce este benefic și pozitiv în Univers.

Fecioară – Ai un final de săptămana agitat. Sâmbătă circuli mult și esti foarte stresată pentru fiecare lucru pe care îl faci. Încearcă să duci obligațiile pe care le ai, la capăt foarte repede, și în felul asta să ai timp și pentru tine.

Duminică ai planuri pentru toți cei din jurul tău nu doar pentru tine. Ești foarte preocupată de activitățile din casă.

Balanță Sâmbătă dragostea și armonia sunt vitale pentru tine și le ai din plin, acasă, în familie. Orienteaz-te pe lucrurile care contează cel mai mult.

Duminică nu vei face nimic special, dar te vei odihni și vei avea parte de conversații plăcute și relaxare, care îți va gâdila orgoliu și te va ajuta să te detașezi de problemele curente. Odihnește-te duminică după amiază pentru că altfel nu vei avea randament săptămâna viitoare.

Scorpion – Sâmbătă este momentul să stai acasă și să-ți tragi sufletul. Fă lucruri simple și normale. De cele mai multe ori aduc mari satisfacții.

Duminică te încurcă relațiile cu cei din jur. Ei vor ceea ce pe tine nu te interesează. Intuiția îți spune ceva, iar rațiunea altceva. Încearcă să găsești o cale de mijloc.

Săgetător – Sâmbătă bucură-te de fiecare clipă petrecută alături de partenerul tău. Indiferent de vreme, primavara din suflet nu ți-o poate lua nimeni.

Duminică încearcă să faci doar ce-ți place și implică-i și pe cei din casă. Nu te lăsa enervată de nimic, pentru că nimic nu merită.

Capricorn Sâmbătă ai putea pleca undeva. Ai nevoie de relaxare, de liniște, de deconectare. Nu pleca foarte departe de casă și dacă șofezi, fă-o cu maximă atenție.

Duminică se prefigurează o aventură, care te va ajuta să depășești mai ușor dezamăgirile din ultima perioadă. Nu te angaja la ceva serios, este doar o aventură și trebuie să rămână așa.

Vărsător – Sâmbătă este zi de pauză de care trebuie să profiți. Nimeni nu poate să muncească mereu, în fiecare zi, zi de zi. Caută să faci activități care să te relaxeze și să te încarce cu energie.

Duminică ai treburi domestice pe care vrei neapărat să le duci la capăt în acest weekend. Ai tăi au alte planuri. Lasă-i să facă ce vor ei, tu fă ce vrei tu! E mai bine așa.

PeștiSâmbătă nu ai chef să faci nimic și pierzi vremea aiurea. Ar fi mai bine dacă te-ai organiza puțin sau dacă ai face una alta prin casă.

Duminică te ajung din urmă niște gânduri nu foarte bune. Nu te simți bine și tot ce-ți dorești este să stai în pat și să fii răsfățată.

Text: Otilia Ignat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns