Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop pentru weekend – 23-24 ianuarie 2021. Satisfacții

Horoscop pentru weekend – 23-24 ianuarie 2021. Satisfacții

Horoscop pentru weekend – 23-24 ianuarie 2021. Satisfacții

Horoscop pentru weekend – 23-24 ianuarie – Un final de săptămână pozitiv, revigorant și aducător de satisfacții. Evenimentele de sâmbătă sunt efectul combinației dintre Marte și Jupiter, care poate fi considerat una dintre cele mai pozitive. O să ne simțim bine, cu poftă de viață și cu mult elan. Pe de altă parte evenimentele din jur sunt cele care ne obligă la precauție, atenție și multă acuratețe în decizii. Duminică jocurile sunt făcute de Venus și Neptun care ne va aduce empatie și ne va face ambițioși în atingerea obiectivelor pe termen lung.

Berbec – Sâmbătă ai soluții pentru toate problemele. Nimic nu-ți poate sta în cale pentru că ești apărată de toate relele și orice ai vrea vei avea. Trebuie să ai mare grijă ce-ți dorești. Alege doar acele lucruri care te vor face cu adevărat fericită. Duminică lucrurile care te supără se vor limpezi aproape de la sine. Dacă ești bine cu tine, nimic în jurul tău nu poate să fie nici tulbure, nici complicat, nici imposibil.

Taur Sâmbătă este momentul să-i cinstești pe cei care te-au ajutat, care te-au îndrumat și care te-au susținut ca să devii ceea ce ești. Mulțumirea și împăcarea pe care o ai față de tine, este într-o oarecare măsură și datorată lor. Duminică nu-i uita pe cai care sunt departe. Nu-i judeca pe cei care nu pot. Nu-i disprețui pe cei care nu știu. Fiecare în parte dintr-un întreg și fiecare în parte are ceva de spus. Vor fi mulțumiți dacă vor știi că te gândești la ei.

Gemeni – Sâmbătă fă doar ceea ce poți și nimic mai mult. Dacă fiecare ar face doar ceea ce poate, bine și corect, toată lumea ar fi mai bună și mai frumoasă. Poți începe tu și ai să fi un exemplu pentru toți ceilalți. Duminică ai misiunea de a aduce echilibrul acolo unde lucrurile au luat-o razna și poți face asta pentru că fiecare lucru pus în ordine contribuie la asta.

Rac Sâmbătă poți schimba lucrurile în bine. Nu le poți schimba peste tot, dar dacă faci asta cu tine și pentru cei din jurul tău este suficient. Ai energie și ai înțelepciunea de a așeza totul pe calea cea buna. Duminică abilitățile tale creative sunt capabile să-ți aducă foarte mari satisfacții. Împarte cu cei care contează pentru tine, toate acele lucruri minunate pe care le poți face.

Leu – Sâmbătă ai parte de momentele de liniște și tihnă după care pur și simplu tânjești. Clipele bune de acum te vor ajuta să mergi mai departe. Bucură-te de aceste momente și ia-le cu tine ca să-ți fie de ajutor de fiecare dacă când îți va fi greu! Duminică ai darul de a aduce liniște și pace celor din jurul tău. Ești un fel de motor care duce lucrurile înainte atunci când cei din jur sunt tentați să spună că nu mai pot și că nu mai știu care este calea cea bună.

Fecioară – Sâmbătă ar fi bine să spui și altora ce simți tu și anume că totul este bine și că lucrurile vor reveni pe un făgaș bun. Și mai spune-le că toate cele care se întâmplă au un scop, și scopul asta este unul bun! Duminică nu trebuie să te lași enervată de nimic, deși vor fi multe motive. Fă ce-ți place și implică-i și pe cei din casă. Ocupă-te de casa ta și asta te va dentensiona și te va ajuta să te simți cu adevărat bine.

Balanță Sâmbătă puțină mișcare te va readuce în formă. Mobilizează-te și descurcă-te cu ceea ce ai fără să ai pretenții absurde. Uneori singurul lucru care contează este să vrei! Ai nevoie de relaxare, de liniște, de deconectare, iar weekend-ul este ideal. Duminică ai puțină răbdare cu cei care nu le pot face pe toate la fel de rapid și la fel de bine ca tine. Fii mai tolerantă și mai îngăduitoare.

Scorpion – Sâmbătă ai o listă întreagă de treburi domestice pe care neapărat trebuie să le duci la capăt în acest weekend. Duminică caută să faci activități care să te relaxeze și să te încarce cu energie. Joacă-te cu cei mici, sau joacă-te pur și simplu!

Săgetător – Sâmbătă ar fi bine să nu exagerezi, cu nimic. Se pare că te ajung din urmă niște gânduri nu foarte bune. Nu te simți bine și tot ce-ți dorești este să stai în pat și să fii răsfățată. Duminică ești pe urmele cuiva care trebuie ajutat, susținut, îndemnat, protejat. Nu ai timp de odihnă. Ai vrea să fii lăudată, dar tu știi foarte bine că meritele tale sunt recunoscute și apreciate de cei din casă, chiar dacă ei nu spun asta.

Capricorn Sâmbătă ai nevoie de relaxare și romantism. O parte din dorințe se vor materializa, dar este bine să ai grijă ce îți dorești. Planifică o seară romantică și bucură-te de ceea ce ai, înainte de a te întrista pentru ceea ce ai pierdut. Duminică este posibil să te confrunți cu unele presimțiri care se vor adeveri. Acesta este un moment bun pentru a-ți antrena abilitățile psihice.

Vărsător – Sâmbătă apar schimbări bruște și neașteptate care te-ar putea face să te simți un pic confuză, dezorientată și îndoielnică cu privire la viitor. Însă schimbările pot fi benefice nu numai pentru cariera ta, ci și pentru finanțele tale. Duminică ai toate motivele să te simți optimistă cu privire la viitor. Încrederea în forțele tale este mai puternică decât de obicei, iar entuziasmul tău este contagios.

Pești – Sâmbătă este posibil să începi o nouă relație. Ideea este că ceea ce va începe sâmbăta aceasta va deveni o conexiune cu legăturile adânci. Duminică gășești timp și pentru micile tale bucurii. Deși aparent este în formă maximă și pari binedispusă, ești foarte agitată, stresată și teribil de îngrijorată pentru viitor. Ai mai trecut prin astfel de sări și ai reușit mereu să ieși la liman.

Ce aduce 2021 pentru fiecare zodie. Evenimentele majore

Text: Otilia Ignat/ sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns