Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop pentru weekend – 30-31 ianuarie 2021. Să ne împrietenim cu Mercur retrograd

Horoscop pentru weekend – 30-31 ianuarie 2021. Să ne împrietenim cu Mercur retrograd

Horoscop zilnic

Horoscop pentru weekend – 30-31 ianuarie Mercur intră în mers retrograd pentru 22 de zile, până în 20 februarie. Comunicarea va avea de suferit, dar nu numai. Riscul unor decizii greșite este mare, așa că fiecare acțiune trebuie gândită și analizată bine. Duminică o să fim prinși în rutină. Dar, dacă știi că ai obiceiuri proaste, este o zi bună pentru a încerca să le schimbi. Finalul weekend-ului va fi bun și o să redescoperim avantajele sincerității.

Berbec – Sâmbătă Mercur se retrogradează în Vărsător. Acest moment va afecta comunicarea cu prietenii. Discuțiile ar putea fi încise și tensionate. Duminică ar fi bine dacă te-ai relaxa și dacă ai acorda atenție detaliilor omise pe parcursul săptămânii care se încheie.

Taur Sâmbătă va fi afectat sectorul carierei și sunt posibile complicații pe care să fie nevoie să le rezolvi, fără să ai confirmare că lucrurile au fost puse în ordine. Evident, este vina lui Mercur. Duminică se vor găsi și momente de libertate. Menține-te pozitivă și ține în jurul tău oameni care sunt la rândul lor tonici și pozitivi. 

Gemeni – Sâmbătă orice călătorie planificată este sub semnul întrebării, din cauza unor posibile evenimente. Duminică uu este deloc indicat să crezi că ai soluție la toate problemele care apar, după cum nu este deloc bine să intri în panică dacă nu găsești imediat o cale pentru unele complicații. Uneori să lași lucrurile în voia lor este cea mai înțeleaptă decizie.

Rac Sâmbătă sunt afectate, din cauza lui Mercur, relațiile care țin de partea de intimitate. Oricum de luni încolo totul se va schimba. Duminică liniștea din jurul tău este cea mai bună terapie pentru tine, pentru că ai nevoie de calm și de multă relaxare. 

Leu – Sâmbătă planurile de viitor, făcute sub semnul Lunii pline, sunt de regulă sortite eșecului, pentru că ar trebui să fie un moment de anliză și evaluare, dar nu este cazul acum. De data aceasta strategiile au șanse mari de reușită. Ai grijă ce-ți propui, însă. Duminică fă-ți timp pentru tine, dedică-te lucrurilor simple, banale, dar foarte necesare pe care trebuie să le faci pentru casă, apoi relaxează-te.

Fecioară – Sâmbătă pot să apară certuri mici și conflicte din nimc în familie. Caută să calmezi spiritele și să te detensionezi și tu. Duminică ai organic nevoie de o schimbare de ritm. Vrei să-ți faci ordine în viață, exact cum ai face ordine într-un sertar cu mărunțișuri și vrei ca totul să fie exclusiv după pofta ta și foarte repede.

Balanță Sâmbătă trebuie să faci față întârzierilor și să te mobilizezi, deși nu ai deloc chef, să ajungi cu toate la zi. Duminică vei înțelege că nu se poate totul dintr-o dată, dar ai putea începe cu o analiză foarte sinceră a ceea ce ai făcut până acum. În felul acesta vei știi care sunt cele mai bune abordări de viitor. Fii sinceră cu tine.

Scorpion – Sâmbătă nu-ți face planuri. Lasă-te în voia ritmului firesc în care curg aceste două zile. Este o perioadă de schimbare, dar pentru tine este lentă, deși radicală. Duminică este momentul ideal pentru a finaliza un proiect de anvergură, în care ai fost implicată și care ți-a consumat multă energie.

Săgetător – Sâmbătă ai putea avea unele idei extrem de utile pentru parteriatele din care faci parte și asta te va propulsa. Rezervă-ți câteva ore pentru relaxare, acasă, la căldură. Duminică personalitatea ta este mult îmbunătățită ceea ce te transformă într-o persoană extrem de agreabilă. De aici îți vin și succesele.

Capricorn Sâmbătă este o zi de reevaluare și de analiză pentru tine. Ești gânditoare și critică cu tot ceea ce ai făcut până acum. Duminică stai foarte bine cu tot ceea ce înseamnă relații din exteriorul familiei. Cei apropiați de consideră superficială și detașată de problemele lor.

Vărsător – Sâmbătă va începe o etapă unde cariera și ascensiunea socială sunt prioritare. Pe de altă parte, în acest final de săptămână, vei fi aplecată către plăceri simple și îți vei satisface toate poftele. Duminică dovedești înțelepciune, intuiție și o abilitate excepțională în a analiza perspectivele cu risc de conflict.

Pești – Sâmbătă dragostea și parteneriatele sunt în prim-plan. O poveste de dragoste mai veche care a început lin poate prinde viteză în următoarele câteva săptămâni. Duminică dovedești, prin ceea ce faci, că ești mult mai mult decât se vede la prima impresie și asta este foarte măgulitor și pozitiv pentru tine.

Citeste si: Zodia Vărsătorului și tot ceea ce trebuie să știi despre ea

Text: Otilia Ignat/ sursa foto: istock

Comments

comments

Lasă un răspuns